Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 02:59

Αφύλαχτη ξανά, η οικοδομή πίσω από τα σχολεία του Παπάγου


Θέμα ημερών ήταν η περίφραξη (με συρματόπλεγμα και πάνελ) της οικοδομής πίσω από το Γυμνάσιο και Λύκειο Παπάγου να καταστραφεί γι ακόμη μία φορά. Να θυμίσουμε ότι μετά το τραγικό συμβάν με τον τραυματισμό έφηβου μαθητή που σημειώθηκε το καλοκαίρι υπήρξε μία αλληλογραφία ανάμεσα στην Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού, τον Δήμαρχο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Βιβλιοθήκης η οποία είναι και η ιδιοκτήτρια του ημιτελούς κτιρίου. Μέσα στο καλοκαίρι η τελευταία προχώρησε σε νέα περίφραξη του χώρου και τοποθέτηση πάνελ που όπως όλα δείχνουν τελικά ήταν πάλι μία προσωρινή λύση...

Mετά τις τελευταίες εξελίξεις η Ένωση Γονέων Παπάγου Χολαργού εξέδωσε την Τρίτη (20/9) την ακόλουθη ανακοίνωση:

Την ώρα που οι εμπλεκόμενοι φορείς (Ίδρυμα Ελληνικής Ιατρικής Βιβλιοθήκης, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Παπάγου-Χολαργού)  αδιαφορούν για μια ακόμη φορά, εμείς, οι γονείς των μαθητών του Παπάγου και του Χολαργού αγωνιούμε. 

Η επικίνδυνη οικοδομή που βρίσκεται πίσω από το Γυμνάσιο και Λύκειο Παπάγου άνοιξε και πάλι και είναι προσβάσιμη στον καθένα. 
 
Δε μας καλύπτει η δημοσίευση επιστολών. Δε μας καλύπτουν απαντήσεις τύπου ότι είναι λίγα μέτρα εκτός της δικαιοδοσίας μου.
 
Το τελευταίο σοβαρό ατύχημα είναι ακόμα νωπό. Γιατί υπήρχαν κι άλλα σοβαρά ατυχήματα στο παρελθόν που δεν πήραν τη δημοσιότητα που θα έπρεπε...
 
Πάρτε μέτρα ασφαλείας άμεσα κύριοι, πριν είναι αργά...  
 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.