Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 12:13

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο σταθμός μεταφόρτωσης Παπάγου Χολαργού


Μετά τη δημοτική παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη» που επισκέφθηκε στις αρχές Οκτωβρίου το Σταθμό Μεταφόρτωσης του Δήμου στην Κατεχάκη, σειρά πήρε τώρα η παράταξη «Με τον Νικήτα – Δήμος για όλους».

Η επίσκεψη της ομάδας που αποτελείτο από τον Δημοτικό Σύμβουλο Ν. Καραγιάννη και δύο μέλη τους Β. Τερζή και Χρ. Γκιώνη πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (10/11 ) με θέμα τη διαχείριση των αποβλήτων. Ν. Κανάκης και Ν. Καραγιάννης οι δύο εκλεγμένοι της παράταξης που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση δεν τοποθετήθηκαν επί του θέματος, που πραγματοποιήθηκε με έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης Ζήκα, Σιώτου, Χαμηλοθώρη, Ρεμούνδο από τη μια και της δημοτικής αρχής από την άλλη, ενώ οι δυο τους ψήφισαν «λευκό» στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής Αποστολόπουλου για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη για την επίσκεψη αναφέρεται:

«Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης   #Με το Νικήτα -Δήμος για Όλους, στο πλαίσιο μιας σειράς προγραμματισμένων επισκέψεων, επισκέφθηκε το χώρο Συγκέντρωσης και Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης  Νίκος Καράγιαννης (Μηχανολόγος Μηχανικός) με τη συμμετοχή των Βαγγέλη Τερζή (Περιβαλλοντολόγου) και Χρήστου Γκιώνη (Ηλεκτρολόγου Μηχανικού). 

Κατά την επίσκεψη η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από τους: 

-Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Παπάγου

-Βασίλειο Σιαμάνη, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Χολαργού

-Παναγιώτη Αυγουστάκη Διευθυντή Περιβάλλοντος Καθαριότητος και Πρασίνου του Δήμου

Συζητήθηκαν η  υπάρχουσα κατάσταση, τα προβλήματα αλλά και το μέλλον και οι προοπτικές της διαχείρισης των αποβλήτων στον Δήμο μας.

Η επίσκεψη αυτή καθώς και οι επόμενες που έχουν προγραμματιστεί σκοπό έχουν την ενημέρωση πάνω στα τρέχοντα θέματα και τις προοπτικές τους και πως ο Δήμος τα αντιμετωπίζει.  

 Με την άμεση επικοινωνία και την επί τόπου ενημέρωση η Δημοτική Παράταξη #Με το Νικήτα -Δήμος για Όλους επικαιροποιεί  τις θέσεις και τις προτάσεις της για το αύριο του Δήμου μας και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δημοτών».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.