Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 21:52

32.000 ευρώ, τελικά, η ζημιά στο μπαλόνι από τα χιόνια!


 

 «Όχι ένα, αλλά δύο συστήματα κλιματισμού, που τώρα τσιγκουνεύεστε, θα μπορούσαν να καλυφθούν με τη δαπάνη της αποκατάστασης της ζημιάς που προκλήθηκε από την ανεύθυνη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής», ανέφερε η δημοτική σύμβουλος Ν. Χαμηλοθώρη στην ανακοίνωση που απηύθυνε στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης (26/7).

Να θυμίσουμε ότι η ζημιά προκλήθηκε από την μη έγκαιρη ενεργοποίηση του συστήματος θέρμανσης έχοντας ως αποτέλεσμα το βάρος του χιονιού να προκαλέσει κατάρρευση του θόλου.

Η κα Χαμηλοθώρη παρέθεσε τα στοιχεία, που όπως η ίδια τόνισε, μετά από επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις στον Δήμαρχο, τελικά κατάφερε να πάρει από την Υπηρεσία.

Όπως αποκαλύφθηκε όμως από τα στοιχεία, που παρέθεσε η Δημοτική σύμβουλος από τα 37.200 ευρώ, ποσό το οποίο εγγράφηκε στον προϋπολογισμό μετά τη μεγάλη ζημιά στο μπαλόνι ως «ετήσια συντήρηση και επισκευή» μόνο τα 5.000 ευρώ αντιστοιχούν στην ετήσια συντήρηση, ενώ το μεγάλο ποσό των 32.000 ευρώ αντιστοιχούσε τελικά στην αποκατάσταση της ζημιάς.

Ο Δήμαρχος κατά την προσφιλή του πια τακτική, αφενός δεν απάντησε τίποτε για την… ταμπακιέρα, επιρρίπτοντας μάλιστα εμμέσως και τις ευθύνες στους εμπλεκόμενους φορείς, δείχνοντας τα σωματεία μπάσκετ που κάνουν χρήση του χώρου. Αφετέρου υπερηφανεύτηκε για τις εβδομάδες μόνο έμειναν οι αθλητές εκτός γηπέδου.

«Δεν έχω να πω εγώ τίποτα για το μπαλόνι. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι εμπλεκόμενοι φορείς το τι έχει γίνει στο μπαλόνι και π ου αναλογούν οι ευθύνες και σε ποιον αναλογούν. Αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι η δημοτική αρχή τάχιστα σε λιγότερο από 3 βδομάδες επισκεύασε το μπαλόνι και είχαν τη δυνατότητα τα παιδιά να παίζουν σε ένα δύσκολο χειμώνα με πολλές βροχές», άνοιξε και έκλεισε το θέμα ο κ. Αποστολόπουλος.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.