Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 00:36

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Το μπαλόνι τρύπησε από… λάθος συνεννόηση!


Στο καθυστερημένο πάτημα ενός κουμπιού οφείλεται η κατάρρευση του μπαλονιού στο Νταμάρι. Ο Δήμαρχος ερωτηθείς από την δημοτική σύμβουλο Β. Ρετσινιά στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για το τι ήταν αυτό που προκάλεσε την καταστροφή του μπαλονιού, απάντησε:

«Είχαμε τοποθετήσει σύστημα θέρμανσης για να βγάζει μια ζέστη στο κέλυφος για να μη πιάνει το χιόνι. Αυτό όμως έχει μια πολύ μεγάλη κατανάλωση. Η δεξαμενή που έχουμε βάλει δεν είναι να το αφήσεις να δουλεύει για όλο το βράδυ.

Άρα έπρεπε να πηγαίνεις να το ανοίγεις για λίγο, να το κλείνεις και ξανά. Το θέμα είναι ότι δεν υπήρξε η κατάλληλη συνεννόηση για να ανοίξει και τη στιγμή που άνοιξε ήταν μάλλον αργά. Περίπου στις 12.30 άνοιξε τελικά η θέρμανση, είχε όμως ήδη πιάσει χιόνι πάνω. Το χιόνι έλιωσε, γύρισε προς τα μέσα, το μπαλόνι μας έχει κι ένα ιδιαίτερο σχήμα πιο πλατύ γιατί καλύπτει πλατύ 2 γήπεδα. Έτσι, όπως έλιωνε έκανε κοιλιά και γύρισε προς τα μέσα και παρέσυρε όλο το φέροντα οργανισμό. Όπως γύρισε τρύπησε από τις μπασκέτες.

Δώσαμε ήδη εντολή. Ήρθαν άνθρωποι από την Ιταλία ήδη, γιατί είναι ειδικό. Ήδη το έχουν επισκευάσει. Προσπαθούμε να διορθώσουμε όλα τα υπόλοιπα γιατί έφυγε η μια μπασκέτα έχουν ξηλωθεί και άλλα πράγματα μέσα. Περίπου 2 βδομάδες χρειάζονται για να αποκατασταθεί».

Στο θέμα της καταστροφής του μπαλονιού, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Μ. Υφαντής, ο οποίος ανέφερε ότι το μπαλόνι του Χολαργού δεν ήταν το μόνο που υπέστη ζημιά κατά την κακοκαιρία, αλλά και σε αρκετούς ακόμη Δήμους παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.