Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 00:05

"Έσπασε ταμεία" η βασιλόπιτα του Ζουρούδειου


Άσφυκτικά γέμισαν τα μέλη και οι φίλοι του Κοινωνικού και Πνευματικού Κέντρου "Αντιγόνη Ζουρούδη" γνωστό εστιατόριο της Μεσογείων δίνοντας το "παρών" και ενισχύοντας έτσι τη δράση του Σωματείου.

Μόνο το τελευταίο χρόνο περί τα 1.500 ευρώ παραδόθηκαν για βοηθήματα σε μεμονωμένες άπορες οικογένειες, άνεργους συμπολίτες μας, ιδρύματα ενώ τιμώντας τις ρίζες της ιδρύτριας Πασιθέας Ζουρούδη το Σωματείο ενίσχυσε οικονομικά για την κάλυψη υλικοτεχνικών αναγκων σχολείων του ακριτικού Καστελόριζου παίροντας μέρος σε μία μεγάλη καμπάνια της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών φορέων.

Η άοκνη Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κοινωνικού Κέντρου κα Ντίνα Καλλιοντζή φανερά συγκινημένη και ενθουσιασμένη από τη συμμετοχή του κόσμου ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά τονίζοντας στο σύντομο χαιρετισμό της την ανάγκη πρώτα απ όλα για Ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται η χώρα μας και όχι μόνο.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Γεώργιος Αργυράτος, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου ενώ το πρώτο κομμάτι έκοψε ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος και το αφιέρωσε στο θεσμό της οικογένειας παραδίσοντας το στη μητέρα του Ελένη.


Διαβάστε ακόμη

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.