Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 11:46

Τι μπορεί να σου συμβεί αν φοράς τα Google Glass σε σινεμά;


google-glass-macro

Πράκτορες της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας στο Οχάιο ανέκριναν άνδρα επειδή φορούσε Google Glass γυαλιά σε σινεμά. Την περιπέτεια του περιέγραψε ο ίδιος, σύμφωνα με την Washington Post, στο Gadgeteer, σημειώνοντας ότι πήγε στο σινεμά με τη γυναίκα του εξακολουθούσε να φορά τα γυαλιά με κλειστή τη συσκευή γιατί επάνω τους είχε προσαρμόσει τους διορθωτικούς φακός των γυαλιών του.

Οι πράκτορες υπάγονταν σε τμήμα που είναι αρμόδιο για τη διεθνή πειρατεία και λειτουργεί σε συνεργασία με την κινηματογραφική βιομηχανία. Όπως είπε, ο πολίτης, ένας άνδρα τον πλησίασε μια περίπου ώρα μετά την έναρξη της ταινίας, του έδειξε ένα σήμα με «κάποιου είδους ασπίδα πάνω», τράβηξε το Google Glass από το κεφάλι του και του είπε να τον ακολουθήσει έξω αμέσως.

Έξω τον περίμεναν 5-10 πράκτορες της υπηρεσίας που μετέφεραν τον ίδιο και τη γυναίκα του σε ξεχωριστά δωμάτια και τον προειδοποίησαν ότι αν δεν συνεργαζόταν θα του συνέβαιναν «κακά πράγματα». Τελικά μετά από πολλή ώρα εμφανίστηκε ένας άνδρας που του συστήθηκε ως Μπομπ Χόουπ από την "Ένωση Ταινιών", ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη, του είπε ότι έχουν πρόβλημα με την πειρατεία στο συγκεκριμένο σινεμά και του πρόσφερε δωρεάν εισιτήρια.

Όπως του είπε επίσης, κάποιος του τηλεφώνησε για την περίπτωση του και εκείνος ειδοποίησε την υπηρεσία. Ο ίδιος που άργησε να ξεμπερδέψει από την ιστορία, χαρακτήρισε το περιστατικό ως «αρκετά ντροπιαστικό». «Πιστεύω ότι μέχρι οι άνθρωποι να εξοικειωθούν με το Google Glass και να καταλάβουν τι είναι, καλύτερα να μην το φορά κανείς στο σινεμά» ήταν το συμπέρασμα του παθόντος.

Πηγή: www.lifo.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.