Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 08:09

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού πενθεί...

Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και σεβασμού για την απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή (18/6) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Ν. Κουκής.
 
Λίγο νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστή και επίσημα η είδηση του τραγικού θανάτου του εργαζόμενου της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου με μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου το οποίο αναφέρει:
"Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος εργαζόταν στην υπηρεσία πρασίνου και έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας.
Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στους δημότες, εργατικός, που ξεχώριζε για την ευαισθησία του, την προθυμία και την αφοσίωσή του στο έργο που επιτελούσε.
Είναι οδυνηρό να αποχαιρετούμε έναν ευσυνείδητο εργαζόμενο, έναν άνθρωπο, με σημαντική προσφορά στο Δήμο μας, που επιτελούσε με αυταπάρνηση τα καθήκοντά του.
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του".
 
Αναρτήσεις για το τραγικό συμβάν έκαναν και η δημοτική παράταξη "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη" αναφέροντας:
"Είμαστε συγκλονισμένοι από το θάνατο του εργαζόμενου στον Δήμο Παπάγου Χολαργού εν ώρα εργασίας.
Η άμεση διαλεύκανση των συνθηκών του τραγικού συμβάντος, είναι απαίτηση όλων μας, όπως και οι ασφαλείς όροι εργασίας.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του"...
 
Και η δημοτική παράταξη "Συνεργασία Πολιτών Παπάγου Χολαργού":
"Δυστυχώς ο εργαζόμενος δεν τα κατάφερε.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Όλοι οφείλουμε άμεσα να απαιτήσουμε πλήρη εξιχνίαση των συνθηκών, που οδήγησαν στο δυστύχημα και να αποδοθούν ευθύνες, αν αυτές προκύψουν από την ανακριτική διαδικασία.
Τα σοβαρά ζητήματα των ασφαλών συνθηκών εργασίας και της κοπής δέντρων πρέπει να τεθούν άμεσα στο επίκεντρο της συζήτησης".
 
Kαι η Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου Χολαργού:

"Η Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου Χολαργού εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος του εργατικού εγκλήματος που συνέβη σήμερα το πρωί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου. Δηλώνουμε επίσης της αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας σε ό,τι χρειαστεί η οικογένεια.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το έγκλημα αυτό οφείλεται στην έλλειψη μέτρων ασφάλειας και προστασίας των εργαζομένων.

Δηλώνουμε επίσης τη στήριξή μας στο σωματείο εργαζομένων του Δήμου Παπάγου Χολαργού, καθώς θα είμαστε δίπλα τους σε οποιαδήποτε αγωνιστική πρωτοβουλία και κινητοποίηση αποφασίσουν, ζητώντας όλα τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο".

 
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.