Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 06:11

Η αναχρηματοδότηση των δανείων του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Την Παρασκευή (28/6) θα πραγματοποιηθεί η 10η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου Χολαργού σε μία υβριδική διαδικασία, δηλαδή όσα μέλη μπορούν και επιθυμούν θα παραβρεθούν δια ζώσης, και όσα μέλη αδυνατούν να βρίσκονται στο χώρο και το επιθυμούν θα μπορούν να συνδεθούν ψηφιακά.

Είναι σίγουρα μία συνεδρίαση που δεν πρέπει να λείψει κανείς, αφού προβλέπεται να αναλυθεί η οικονομική κατάσταση του Δήμου, στο θέμα 4 με το οποίο ο Δήμαρχος ζητά την αναχρηματοδότηση των δανείων.

Κατά τα λοιπά με ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση για το σύστημα μίσθωσης κοινόχρηστων ποδηλάτων που θα εγκατασταθούν στην πόλη και όπως πάντα το θέμα των αιτήσεων κοπής δέντρων σε 6 σημεία του Δήμου κυρίως νέων οικοδομών.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά με streaming από το κανάλι της Hellas News.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση του υπ’ αριθμ. 9065/16-04-2024 αιτήματος δημοτών και κατοίκων, σχετικά με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και το Τοπικό Πολεοδομικό.
  2. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Καταστροφής Υλικών Δήμου Παπάγου-Χολαργού.
  3. 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2024.
  4. Αναχρηματοδότηση δανείων του Δήμου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ).
  5. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Αυτοματοποιημένου Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων.
  6. Καθορισμός προστίμων και διαδικασία χρέωσης κόστους επισκευών του Αυτοματοποιημένου Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων.
  7. Τιμολόγηση αθλητικών προγραμμάτων και καθορισμός οικονομικών όρων για την παραχώρηση χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.
  8. Έγκριση παράτασης εκμίσθωσης κυλικείου στο Κοιμητήριο Παπάγου.
  9. Έγκριση παράτασης μίσθωσης ακινήτου, που βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Θουκυδίδου 3 και Ξανθίππου, στην Κοινότητα Χολαργού.
  10. Έγκριση εκμίσθωσης χώρου για τη λειτουργία γηπέδου Beach Volley, που βρίσκεται στην Κοινότητα Παπάγου, κατόπιν διενέργειας δημοπρασίας.
  11. Καθορισμός δαπάνης αυτεπάγγελτου καθαρισμού οικοπέδων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1β της υπ’ αριθμ. 21837 Απόφασης του Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας.
  12. Εξέταση αιτημάτων κοπής δέντρων επί των οδών:

Κοινότητα Χολαργού: -Σαρανταπόρου 88- Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 3- Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Κοινότητα Παπάγου: - Χειμάρρας 54- Παναγιώτου 53

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.