Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 12:59

Κοπή πίτας για την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Παπάγου Χολαργού με μεγάλη συμμετοχή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών φίλων, έγινε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, το πρωί, η εκδήλωση για την κοπή της Πίτας, της Οργάνωσης Μελών Παπάγου – Χολαργού του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στον γεμάτο ωραίο χώρο του café-bistro “Τα παπάκια”, στο Χολαργό.

Σε μια ζεστή συντροφική, φιλική ατμόσφαιρα όσες και όσοι συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και ευχές με αισιοδοξία για την καινούρια χρονιά.

Έγινε κλήρωση πολλών δώρων, ευγενική προσφορά επαγγελματιών και εμπόρων της περιοχής. Εξαιρετικά έργα τέχνης πρόσφεραν σπουδαίοι εικαστικοί καλλιτέχνες. Τους ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά όλες και όλους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δίκαιου και σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νικόλας Φαραντούρης, ο πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πετρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Οδυσσέας Ντριβαλάς, τα μέλη της Κ.Ε. του κόμματος Κλειώ Αγγουράκη και Παναγιώτης Παναγιώτου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος ενώ παρευρέθηκε επίσης η αντιδήμαρχος Ειρήνη Βεντουζά.

 

Με ευχές για Καλή και Δημιουργική Χρονιά

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.