Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 11:29

Με τον ΑΣ Παπάγου συναντήθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Σιώτου


Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συναντήσεων με φορείς της πόλης, η υποψήφια Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Μαρία Σιώτου και μέλη του δημοτικού συνδυασμού «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη» βρέθηκαν στα γραφεία των… Στρατηγών στο Κλειστό Γυμναστήριο Παπάγου για μία δημιουργική συζήτηση.
 
Στην συνάντηση εκ μέρους του ΑΣ Παπάγου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τάσος Καϊμάκης, ο Γραμματέας Παναγιώτης Κανελλόπουλος και το μέλος Σταύρος Κυριαζίδης. Την υποψήφια Δήμαρχο συνόδευσαν η Δημοτική Σύμβουλος Νατάσσα Χαμηλοθώρη και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, γνωστός προπονητής Χρήστος Βλάχος.
 
Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη διαχείριση των αθλητικών χώρων, τις προοπτικές ανάπτυξης του σωματειακού αθλητισμού, αλλά και των Ακαδημιών, τις δυσκολίες και τις πιθανές λύσεις για τις οικονομικές απαιτήσεις των πρωταθλημάτων.
Η κα Σιώτου ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού για τον αθλητισμό με:
- Την σύσταση από τον Δήμο Γραφείου Αναπτυξιακών Προγραμμάτων για τα Σωματεία με στόχο την αξιοποίηση ευρωπαϊκών και τομεακών προγραμμάτων χρηματοδοτήσεων και απόκτησης εξελιγμένης τεχνογνωσίας στην προπονητική και την παιδαγωγική, όπως και για την εξασφάλιση χορηγιών και την υποστήριξη σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.
- Την καθιέρωση εταιρικής σχέσης μεταξύ Δήμου και σωματείων ειδικά για την συντήρηση των υποδομών και την αναβάθμισή τους
- Την συνεργασια Δήμου και σωματείων για την ανάπτυξη του εθελοντισμού.
 
Η γόνιμη συνάντηση εργασίας κατέληξε σε μια χαλαρή φιλική κουβέντα, αφού ανιχνεύθηκαν πολλοί κοινοί δεσμοί. Άλλωστε η πόλη μας είναι μία, και είναι η κοινή μας γειτονιά.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.