Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 14:26

Σύσκεψη υποψηφίων του ΚΚΕ Παπάγου Χολαργού πριν τη μεγάλη εκδήλωση για πρόγραμμα και ψηφοδέλτιο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε αισιόδοξο και μαχητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (8/9) η σύσκεψη των υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης συμμετέχουν 57 υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν βρεθεί μπροστά σε αγώνες στον τόπο κατοικίας τους, στο χώρο δουλειάς τους, στο κίνημα της νεολαίας, των γονιών, των γυναικών και των συνταξιούχων.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, Θανάσης Τζίμας και Βαγγελιώ Πλατανιά.

Η εισηγητική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Αντώνη Ρεκλείτη, Δημοτικό Σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως έχει έρθει η ώρα να σπάσουμε την αυτοδυναμία της κυβερνητικής πολιτικής που υλοποιείται από τη Δημοτική Αρχή και από όλους όσους τη στηρίζουν. Και στο Δήμο μας εφαρμόστηκε η πολιτική φοροληστείας, η γενίκευση των ελαστικών και προσωρινών σχέσεων εργασίας στο Δήμο, η πολιτική των προκάτ και των isobox στα σχολεία.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, σταθερά και απαρέγκλιτα, ανέδειξε τα λαϊκά συμφέροντα στο Δήμο και πάλεψε για πλήρη εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων του Δήμου, για δωρεάν παιδεία και προσχολική εκπαίδευση για όλα τα παιδιά, για δημόσια και δωρεάν υγεία η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί από τα δημοτικά πολυϊατρεία, για ολοκληρωμένη αντιπυρική, αντισεισμική και πολιτική προστασία της ζωής και της περιουσίας των δημοτών, για τη δημιουργία σύγχρονων χώρων και προγραμμάτων αθλητισμού και πολιτισμού, για ελεύθερους χώρους.

Κλείνοντας, κάλεσε σε μαζική δουλειά και δράση το σύνολο του ψηφοδελτίου με περιοδείες και συσκέψεις μπροστά, ανανεώνοντας το ραντεβού για τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση την Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη, στις 19:30, στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού.

Στη συγκέντρωση θα παρουσιαστούν οι θέσεις και το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.