Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 10:05

Ο Δήμαρχος απέσυρε το θέμα του παραρτήματος του 5ου Νηπιαγωγείου Χολαργού λίγο πριν το Δημοτικό Συμβούλιο


Υπό την πίεση των γονέων των τριών σχολείων 1ου Δημοτικού, 5ου Νηπιαγωγείου και 6ου Νηπιαγωγείου Χολαργού ο Δήμαρχος έβαλε όπισθεν ολοταχώς και λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου απέσυρε την πρόταση του για τη δημιουργία παραρτήματος του 5ου Νηπιαγωγείου εντός του του πολυπληθέστερου σχολικού συγκροτήματος της Περικλέους.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που υπό την πίεση δημοτών ή και δημοσιευμάτων ο Δήμαρχος πριν το Δημοτικό Συμβούλιο αποσύρει θέματα αισθανόμενος την πίεση. Πολύ περισσότερο τώρα λίγους μήνες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Το τέταρτο τμήμα που δημιουργεί για 4η χρονιά το 5ο Νηπιαγωγείο θα στεγαστεί από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024 εντός του προαυλίου του σχολείου στην Αρτέμιδος με αίθουσα προκάτ που θα μεταφερθεί και θα τοποθετηθεί μέσα στο καλοκαίρι σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Δημάρχου. 

Μία λύση που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα πάλι προσωρινά, όπως όλα δείχνουν με την τεράστια ανοικοδόμηση στην περιοχή και όπως ακούστηκε από γονείς και δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.