Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 01:19

Στην πλατεία Κύπρου βρέθηκε η Σιώτου για την 4η Συνάντηση Γειτονιάς


Στη γειτονιά της πλατείας Κύπρου του Χολαργού βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Σιώτου κατά την 4η συνάντηση με τους δημότες σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη. Το επόμενο κάλεσμα για την επόμενη 5η συνάντηση αφορά στους κατοίκους της Κοινότητας Παπάγου που διαμένουν μεταξύ των οδών: Iωνίας – Λεωφ. Παπάγου – Αναστάσεως – Χατζηκωνσταντή – Κύπρου – Ιωνίας στο καφέ ARTEMIS, την επόμενη Τετάρτη (22/3) στις 8μμ.

Διαβάστε το δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα:  

Σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα λόγω της επικαιρότητας και του δυστυχήματος στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνάντηση με τους δημότες και τα μέλη της δημοτικής παράταξης «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» την περασμένη Τετάρτη (8/3/23). Ωστόσο η συμμετοχή των δημοτών ήταν αθρόα και η συζήτηση που ακολούθησε πολύ παραγωγική. Η ανάγκη που νιώθουν οι πολίτες να μιλήσουν, να καταθέσουν τα προβλήματα και τους προβληματισμούς τους, αλλά και τις ιδέες τους ειδικά σε αυτήν τη συζήτηση, καταγράφηκε πολύ έντονα.

Τα θέματα της ασφάλειας των υποδομών και των έργων βρέθηκαν πρώτα στην ατζέντα. Σε μεγάλο μέρος της συζήτησης, μετά από ερώτηση, αναλύθηκε το θέμα της στελέχωσης των δημοτικών υπηρεσιών και της διοίκησης του δήμου.

Τέθηκαν ακόμη και πιο συγκεκριμένα ζητήματα από τους δημότες που παραβρέθηκαν, όπως η δυσλειτουργία των ΚΕΠ, η φύλαξη των σχολείων στο τέρμα του Χολαργού, το φανάρι της 17ης Νοεμβρίου που δημιουργεί κομφούζιο στη Μεσογείων, και φυσικά καθαριότητα, πεζοδρόμια, στάθμευση το τρίπτυχο προβλημάτων κυρίαρχο σε όλες της γειτονιές της πόλης.

Η Υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Σιώτου ενημέρωσε ότι η δημοτική παράταξη ξεκίνησε ως μια προγραμματική πρωτοβουλία πολιτών κι εξήγησε ότι για την ίδια και την ομάδα της συνολικά, βασική αρχή είναι ο Συμμετοχικός Πολίτης στη διαμόρφωση της πόλης και στη λήψη των αποφάσεων, ενώ για μία ακόμη φορά υπερτόνισε, ότι είναι η μόνη Ακομμάτιστη και Ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Η επόμενη 5η συνάντηση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στις 8μμ στο καφέ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (25ης Μαρτίου 2, Χολαργός) και αφορά στους δημότες, που κατοικούν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Iωνίας – Λεωφ. Παπάγου – Αναστάσεως – Χατζηκωνσταντή – Κύπρου – Ιωνίας.

 

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»

www.8protaseis.com


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.