Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:56

Στον Άνω Χολαργό η Σιώτου για τη 2η Συνάντηση Γειτονιάς


H Υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Σιώτου και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Παπάγου Χολαργού «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη» πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την 2η Συνάντηση Γειτονιάς με δημότες, στο καφενείο της οδού Δοϊράνης στον Άνω Χολαργό την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023.

Σε αυτή την δεύτερη συνάντηση που είχαν κληθεί οι κάτοικοι της περιοχής που περικλείεται από τους δρόμους Αναστάσεως – Ανατολής – Ναυαρίνου – Σύμης - Κυκλάδων - Πάτμου - Κριεζώτου - Καραολή Δημητρίου – 17ης Νοεμβρίου – Αγ. Τριάδος - Αθ. Διάκου – Φειδίου – Καραϊσκάκη – 25ης Μαρτίου έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση με την υποψήφια Δήμαρχο να παρουσιάζει τους προγραμματικούς άξονες της δημοτικής παράταξης και τους δημότες να θέτουν προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα τους.

Όπως τόνισε η κα Σιώτου στην αρχή της ομιλίας της: «Αποφασίσαμε να διοργανώνουμε αυτές τις συναντήσεις σε επίπεδο γειτονιάς γιατί πιστεύουμε ότι ο Δήμος είναι οι δημότες του».

Η Υποψήφια Δήμαρχος ενημέρωσε ότι η δημοτική παράταξη ξεκίνησε ως μια προγραμματική πρωτοβουλία πολιτών του συλλόγου «Εν Δράσει». Προερχόμενη από τους ίδιους τους πολίτες, εξήγησε ότι για την ίδια και την ομάδα συνολικά, βασική αρχή είναι η συμμετοχή των πολιτών στη διαμόρφωση της πόλης και στη λήψη των αποφάσεων.

Η κα Σιώτου για ακόμη μία φορά υπερτόνισε, ότι είναι η μόνη ακομμάτιστη Υποψήφια Δήμαρχος και δήλωσε ότι τα κόμματα δε χωρούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ως σημαντικά προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή η υποψήφια Δήμαρχος σημείωσε τη διαμπερή κυκλοφορία, την ελλιπή συγκοινωνία και τη στάθμευση, ενώ ανέπτυξε κατά τη διάρκεια της συζήτησης πολύ συγκεκριμένες λύσειςγι αυτά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι δημότες, οι οποίοι επεσήμαναν ως βασικά προβλήματα της συγκεκριμένης περιοχής την ελλιπή αστυνόμευση που έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση συχνών παραβατικών περιστατικών, τον ελλιπή φωτισμό, τις αρρυθμίες της συγκοινωνίας, τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς, τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια, την αδιαφορία της δημοτικής αρχής στην επικοινωνία και κυρίως στην επίλυση των προβλημάτων.

Επόμενο ραντεβού με τους δημότες έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 11:00 στην αίθουσα του Δήμου ΠΟΚΕΠΑ (Ελ. Βενιζέλου 1, Παπάγου).

Η 3η συνάντηση αφορά τους δημότες, που κατοικούν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μεσογείων – Κύπρου – Σμύρνης – Κορυτσάς – Αρτέμιδος – Περικλέους - Μεσογείων.

 

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»

www.8protaseis.com


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.