Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 14:11

Αφιερωματική Ολομέλεια της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για τον Χαρ. Σκούρτη


Δελτίο τύπου εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Παπάγου Χολαργού μετά την επιτυχημένη, αφιερωματική Ολομέλεια στη μνήμη του επίτιμου Δημάρχου Παπάγου Χολαργού Χαράλαμπου Σκούρτη. Η συνάντηση όλων των μελών της Οργάνωσης ένα μήνα μετά τον θάνατο της μεγάλης προσωπικότητας του Χολαργού, πραγματοποιήθηκε σε μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο της Περικλέους που φέρει το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της οργάνωσης:

Τη Δευτέρα 28/11/2022 πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης η πρώτη ολομέλεια της Τοπικής μας Οργάνωσης, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου και επίτιμου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Χαράλαμπου Σκούρτη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα το παρών έδωσαν Βουλευτές, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, μέλη της ΚΠΕ, της Ν.Ε Βόρειας Αττικής, μέλη Συντονιστικών Επιτροπών Τοπικών Οργανώσεων Βόρειας Αττικής, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του συνδικαλιστικού κινήματος καθώς και ιστορικά στελέχη της παράταξής μας όπως ο Πρόεδρος Απόστολος Κακλαμάνης. 

Την ολομέλεια μας τίμησε με την παρουσία της η οικογένεια του Δημάρχου μας, Χαράλαμπου Σκούρτη.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές μας. Τον πρ. Υπουργό Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που πραγματικά μας ταξίδεψε και τίμησε με τα λόγια του τη μνήμη του Δημάρχου μας, αλλά και το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην Γραμματέα της ΚΠΕ Μανώλη Χριστοδουλάκη που έδωσε το πολιτικό στίγμα της επόμενης ημέρας θέτοντας τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας μας.

Η Συντονιστική μας Επιτροπή σας ευχαριστεί όλους για τη μαζική σας προσέλευση και με αίσθημα ευθύνης υπόσχεται ότι η χθεσινή μας ολομέλεια είναι η αρχή στους μεγάλους και κρίσιμους αγώνες που έχουμε μπροστά μας


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.