Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:30

Οι δημότες ρωτούν: Έχουμε Δήμαρχο;


Επανέφεραν το ερώτημα που πλανιόταν πάνω από το Δήμο Παπάγου – Χολαργού επί χιονόπτωσης της Ελπίδας αγανακτισμένοι δημότες που βλέπουν τους εργολάβους ανεξέλεγκτους να εκτελούν έργα, χωρίς να λαμβάνουν κανένα μέτρο ασφαλείας, καμία μέριμνα για την ήπια όχληση των κατοίκων.

 Είχαμε τις διαμαρτυρίες από τους κατοίκους της Κορυτσάς, της Φανερωμένης, της Μιλτιάδου και τώρα έφτασαν και φωτογραφίες από τη γειτονιά της Αετιδέων.

Εκεί εκτελούνται έργα επιδιόρθωσης πεζοδρομίων του ίδιου του Δήμου. Και ο εργολάβος βρήκε βολικό, όπως φαίνεται να πετάξει τα μπάζα μέσα στο δρόμο, δημιουργώντας ένα σημείο που εμποδίζει, παρά τις ρητές προβλέψεις του νόμου, την διέλευση των πεζών και να θέτει σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων. 

Οι αγανακτισμένοι πολίτες, με ενημέρωση τους στο myxolargos/mypapagos.grαναφέρουν ότι διαμαρτυρήθηκαν για να εισπράξουν την απάντηση «έχετε δίκιο». Έτσι, ο εργολάβος εγκατέλειψε τα μπάζα στη μέση του δρόμου και έκτοτε νεότερο ουδέν. 

Και μπαίνει το ερώτημα του αν υπάρχει επιβλέπων μηχανικός στο έργο του δήμου και αν η εγκατάλειψη μπαζών μέσα στο δρόμο και η εμπόδιση της ασφαλούς διέλευσης των πεζών, έγινε με τη έγκρισή του και την υπόδειξή του.

Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων είναι συνεχείς και το ερώτημα διαρκές: Έχουμε Δήμαρχο που να επιβλέπει την εικόνα του δήμου και να αντιλαμβάνεται την ταλαιπωρία των κατοίκων σε κάθε περίσταση;


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.