Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 02:56

Μ. ΤΡΑΚΑΣ: Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που ξεκινούν σε Παπάγου και Χολαργό


Για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που πρόκειται άμεσα να ξεκινήσουν μέσα στην τελευταία χρονιά αυτής της δημαρχιακής θητείας, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο (7/9) ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Τεχνικών Έργων, Μιχάλης Τράκας. Ο κ. Τράκας, από τους πολύ στενούς συνεργάτες του Δημάρχου, βρίσκεται στο "τιμόνι" των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου τα τελευταία τρία χρόνια διατηρώντας και την αντίστοιχη Αντιδημαρχία για δύο έτη. Ενώ, όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει και μετά τον Νοέμβριο, οπότε ο Δήμαρχος θα επιλέξει εκ νέου σε ποιους συνεργάτες του, θα παραχωρήσει συγκεκριμένες αρμοδιότητες για το τελευταίο προεκλογικό έτος.

Έργα σε εξέλιξη

Η στατική ενίσχυση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Κοινότητας Παπάγου. Προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου το ένα τμήμα του έργου, οπότε και θα σταματήσει για να μπορέσει να επιστρέψει η ομάδα για την αθλητική σεζόν. Ο κ. Τράκας συμπλήρωσε ότι του χρόνου το καλοκαίρι με τη λήξη της αθλητικής περιόδου το έργο θα συνεχιστεί για τη δεύτερη φάση του.

Το κτίριο των Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ της Κοινότητας Παπάγου επί της Εθνικής Αμύνης πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί σε 2 μήνες.

Το έργο στατικής ενίσχυσης του Παιδικού Σταθμού επί της 17ης Νοεμβρίου στο Χολαργό. Ο κ. Τράκας εξήγησε ότι ο εργολάβος παρότι είχε αναλάβει από το καλοκαίρι αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση θα ξεκινούσε τη Δευτέρα (12/9). Το χρονοδιάγραμμα του έργου προβλέπει την ολοκλήρωση του, τον Απρίλιο του 2023, ωστόσο ο Εντεταλμένος Σύμβουλος εκτίμησε ότι δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός για το υπόλοιπο της χρονιάς.

 

Έργα που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα

Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Ελ. Βενιζέλου

Η μελέτη ανάπλασης του παραδρόμου της Μεσογείων με χρηματοδότηση από το «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ»

Η αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ της Φλωρίνης με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο

Η δημιουργία των δύο γηπέδων πάντελ στο Νταμάρι

Και οι συμβάσεις για τις συντηρήσεις – επισκευές των σχολείων που προγραμματίζεται για τα επόμενα δύο καλοκαίρια (‘23-’24). Ο κ. Τράκας εξήγησε ότι σε συνεννόηση με τους αναδόχους των έργων και τους διευθυντές των σχολείων θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν κάποιες εργασίες στα σχολεία και κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, όπως για παράδειγμα αντικαταστάσεις κουφωμάτων χωρίς να διαταράσσεται η λειτουργία του σχολείου.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.