Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 18:59

Ο Θ. Βαλυράκης καταγγέλει το myxolargos/mypapagos για… αντικειμενικότητα


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στη συντακτική ομάδα του myxolargos/mypapagos.gr η επίθεση που δέχτηκε μέσω ανάρτησης του ΔΟΚΜΕΠΑ και του Προέδρου του Θ. Βαλυράκη, η οποία καταγγέλλει το site μας, ότι δημοσίευσε «προκλητικό και αναίσχυντο» άρθρο, που αναφέρεται στα θερινά μπάνια για τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Το myxolargos/mypapagos.gr ουδέποτε βέβαια δημοσίευσετέτοιο άρθρο. Το άρθρο (21/6) που έχει δημοσιεύσει το myxolargos/mypapagos.gr σχετικά με τα θαλάσσια μπάνια αφορούσε στην ανακοίνωση του ΔΟΚΜΕΠΑ για την έναρξη του προγράμματος, χωρίς κανένα απολύτως σχόλιο.

Προφανώς ο κ. Βαλυράκης ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι το myxolargos/mypapagos.gr αναδημοσίευσε ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» στην οποία γινόταν αναφορά για τα θαλάσσια μπάνια και επέλεξε να επιτεθεί στο μέσο και όχι στην παράταξη.

Ενημερώνουμε τον κ. Βαλυράκη, όπως και όλους τους υποψήφιους των επερχόμενων εκλογών, αλλά κυρίως το αναγνωστικό μας κοινό, ότι το site ήταν πάντα και θα είναι ανοιχτό σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις.


Δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις και τις ανακοινώσεις, όλων ανεξαιρέτως των παρατάξεων ακόμη και όταν αφορούν απαντήσεις καταγγελίες κατά των άρθρων μας, ακόμη και όταν χρησιμοποιούν προσβλητικές πολλές φορές, εκφράσεις εναντίον του ενημερωτικού μας site. 

Ουσιαστικά, ο κ. Βαλυράκης καταγγέλει το myxolargos/mypapagos.gr για αντικειμενικότητα, αφού δημοσιεύουμε τα πάντα, αναλλοίωτα. 

Εντύπωση δε, προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Βαλυράκης επιτίθεται μόνο στο myxolargos/mypapagos.gr, ενώ την ίδια ακριβώς ανακοίνωση της παράταξης «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» δημοσίευσαν και άλλα τοπικά sites.

Δυστυχώς για τον κ. Βαλυράκη, η δημοκρατία εμπεριέχει τον διάλογο και όχι την μονομέρεια των απόψεων. Και η δημοσιογραφία είναι και πρέπει να είναι συνυφασμένη με την δημοκρατία για να λειτουργήσει σωστά. Η επίθεση και η συκοφαντική δυσφήμιση του κ. Βαλυράκη από το site του ΔΟΚΜΕΠΑ, δεν πρόκειται να μας εκφοβίσει και να μας αποτρέψει από το να συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε όλες τι απόψεις και να προάγουμε τον δημόσιο διάλογο. 

Το περίεργο στην αντίδραση του κ. Βαλυράκη είναι ότι αφού χαρακτηρίζει «προκλητικό και αναίσχυντο άρθρο» την ανακοίνωση της παράταξης "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ", στη συνέχεια την επιβεβαιώνει, αφού μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρει ότι κατά προτεραιότητα τα θερινά μπάνια οργανώνονται για τα ενεργά μέλη του ΚΑΠΗ. 


Διαβάστε την ανακοίνωση του κ. Βαλυράκη:

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.