Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 06:28

8ΠΡΟΤΑΣΕΣ: Σύστημα Κλιματισμού ΤΩΡΑ στο μπαλόνι του Τσακού!


Με τον τίτλο "Σύστημα Κλιματισμού ΤΩΡΑ στο μπαλόνι του Τσακού!" εξέδωσε ανακοίνωση η δημοτική παράταξη 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη, καλώντας ταυτόχρονα τον Δήμαρχο να εντάξει άμεσα στον προϋπολογισμό την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού για το μπαλόνι που βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο του λόφου Τσακού.

Διαβάστε την ανακοίνωση που ακολουθεί;

Τεράστιο ολίσθημα του κ. Αποστολόπουλου να δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν «παραχωρεί» στα παιδιά το μπαλόνι του λόφου Τσακού το καλοκαίρι.

Πως θα μπορούσε άλλωστε να τους «παραχωρήσει» κάτι που τους ανήκει; Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν προτρέχει η γλώττα της διανοίας. Ξεστομίζει μύχιες σκέψεις.

Το Μπαλόνι, το οποίο θυμίζουμε μελετήθηκε από τον ΚΟΧ και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής κατόπιν ενεργειών του ΚΟΧ και συγκεκριμένα του τότε Προέδρου κ. Κώστα Τοούτουζα, ανήκει κατ΄αποκλειστική κυριότητα στα παιδιά του Δήμου Παπάγου Χολαργού.

Τα παιδιά είναι που έχουν παραχωρήσει για λίγο στον κ. Αποστολόπουλο την θέση του δημάρχου.

Και τα παιδιά έχουν ιδιαιτέρως το καλοκαίρι ανάγκη να αθλούνται και να εκτονώνονται στα γήπεδα. Οι γονείς των παιδιών έχουν πληρώσει το μπαλόνι και όχι ο κ. Αποστολόπολους και έχουν δικαίωμα να το χρησιμοποιούν και το καλοκαίρι.

Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Αποστολόπουλο να εντάξει αμέσως στον προϋπολογισμό του Δήμου την εγκατάσταση Συστήματος Κλιματισμού που πολύ κακώς και με σοβαρή παράλειψη του, δεν συμπεριέλαβε στην κατασκευή του.

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες των παιδιών, πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα και σεβαστές από όλους. 

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.