Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 11:28

Οι κάλπες για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανοίγουν την Κυριακή


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Κυριακή 15 Μάη διεξάγονται, μετά από απόφαση του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πανελλαδικές εκλογές για τον Πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Μια διαδικασία που δεν αφορά μόνο τα υπάρχοντα μέλη του αλλά επί της ουσίας όλη την Ελληνική κοινωνία. Έτσι ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με νέες δυνάμεις και δυνατότητες, να ηγηθεί της προσπάθειας για τη διαμόρφωση μίας εναλλακτικής προοδευτικής κυβερνητικής λύσης, ως αναγκαία απάντηση στις γνωστές πλέον σε όλους καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη.

Καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που θέλουν να στηρίξουν το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να προσέλθουν στις κάλπες για να δυναμώσουν τη φωνή του.

#Ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό!

  1. Πότε γίνονται οι εκλογές

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από τις 8.00 πμ. μέχρι και τις 8.00 μμ.

  1. Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visaή μπλε βεβαίωση.

  1. Πώς ψηφίζω για Πρόεδρο

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα. Όσοι\ες εγγραφείτε την ημέρα της ψηφοφορίας ή είστε ήδη μέλη αλλά έχετε εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορείτε να ψηφίσετε σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα. Όσοι\ες είστε ήδη μέλη και έχετε εγγραφεί ως τις 21/3/2022 και βρεθείτε εκτός της Περιφέρειας στην οποία ανήκετε, μπορείτε να ψηφίσετε σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα αλλά μόνο για πρόεδρο.

  1. Πώς ψηφίζω για την Κεντρική Επιτροπή

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Π Σ που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022. Ψηφίζετε σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα εντός της Περιφέρειας στην οποία ανήκετε. Εάν τυχόν τα μέλη αυτά βρεθούν εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκουν τότε θα έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο για την εκλογή προέδρου.

 

Για το Δήμο Παπάγου Χολαργού η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη".


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.