Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 17:13

Η Ντίνα Καλλιοντζή από τον Χολαργό στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας


Την 57η θέση κατέλαβε η Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νεάς Δημοκρατίας Παπάγου Χολαργού, Ντίνα Καλλιοντζή στο σύνολο των 157 μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Η κα Καλλιοντζή είναι η 17η γυναίκα σε σειρά εκλογής στις 50που κατέλαβαν μία θέση στο υψηλότερο θεσμικά όργανο του κυβερνώντος κόμματος συμμετέχοντας σε αυτό για τρίτη φορά.

Η Χολαργιώτισσα Ντίνα Καλλιοντζή-Νικολοπούλου έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Χολαργού καθώς και Αντιδήμαρχος, ενώ πρόσφατα επανεκλέχτηκε στο τιμόνι της τοπικής οργάνωσης του κόμματος συγκεντρώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη των μελών του Παπάγου και του Χολαργού, αφού ήταν και η μόνη υποψηφιότητα.

Η Ντίνα Καλλιοντζή μία πολύπειρη και υπερδραστήρια πολιτικός, καταφέρνει να βρίσκει πάντα χρόνο και για κοινωνική προσφορά, καθώς παραμένει Πρόεδρος από το 2011 και στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αντιγόνη Ζουρούδη-Μάνα της Δωδακηνήσου", το σωματείο που αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνικής και πολιτιστικής ιστορίας του Χολαργού.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.