Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 13:09

Στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού οι εκλογές για τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΠΑΣΟΚ

Αγαπητοί συνδημότες,

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιούμε τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου της παράταξής μας.

Η Παράταξή μας θέλει και μπορεί να έχει έναν καθοριστικό ρόλο στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Μπροστά στις νέες προοπτικές που διαγράφονται μετά την πολυετή οικονομική κρίση και την πανδημία, μπροστά στις δυνατότητες που παρουσιάζονται στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και τις απειλές για τη χώρα μας λόγω των γεωπολιτικών διεργασιών στην περιοχή μας, η Σοσιαλδημοκρατική παράταξη πρέπει να δυναμώσει για να μπορεί να συμβάλει θετικά σε αυτή την πορεία. Για να έχει θέση και το ρόλο η νεολαία μας, τα μεσαία στρώματα, οι συνταξιούχοι και όλοι όσοι κινδυνεύουν να εξοστρακισθούν από την ραγδαία εξέλιξη.

Σε όλη την Ευρώπη, στον σκληρό πυρήνα της οποίας συμμετέχει η χώρα μας, η Σοσιαλδημοκρατία είχε και έχει τον κυριότερο ρόλο στην κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του Κοινωνικού Κράτους και στην εξισορρόπηση των συμφερόντων του κεφαλαίου και της εργασίας.

Καλούμε τους Δημοκράτες-Προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν και να ψηφίσουν έναν από τους υποψήφιους Προέδρους του Κινήματος Αλλαγής.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Λεωφόρος Περικλέους 55, αίθουσα Μελίνας Μερκούρητην Κυριακή 5 Δεκεμβρίου από 07:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ. Εάν χρειαστεί θα επαναληφθούν, με τον ίδιο τρόπο, την 12η Δεκεμβρίου.

Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

 

Ο Γραμματέας Τ.Ο Παπάγου-Χολαργού

Νίκος Σ. Ντούρος

  

 

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.