Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 16:55

Ποια μέτρα ισχύουν για την επίσκεψη σας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Παπάγου Χολαργού


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Παπάγου - Χολαργού απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες παιδιά και ενήλικες, και αποτελείται από 34.550 τόμους βιβλίων. Είναι ταξινομημένη με βάση τη θεματική κατηγορία, σύμφωνα με το δεκαδικό ταξινομικό σύστημα Dewey και είναι καταγεγραμμένη σε Η/Υ με τη χρήση ειδικού βιβλιοθηκονομικού προγράμματος, το οποίο κάνει δυνατή την αναζήτηση με συγγραφέα, τίτλο, εκδότη, θέμα και λέξη κλειδί. Η συλλογή ανανεώνεται συνεχώς με υλικό βάσει των προτιμήσεων των αναγνωστών.

Η Βιβλιοθήκη είναι δανειστική για τα μέλη της, τα οποία έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των 9.500. Κάθε μέλος μπορεί να δανειστεί έως δύο βιβλία για δεκαπέντε ημέρες.

Η επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη προϋποθέτει την τήρηση έκτακτων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον covid-19.

- Η επίσκεψη γίνεται κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 210-6540948. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Κατά την είσοδο στο χώρο είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας καθώς και η απολύμανση χεριών.

- Ισχύουν τα επίσημα μέτρα επίσκεψης σε κλειστούς χώρους, όπως η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης.

- Ο μέγιστος αριθμός ατόμων για ταυτόχρονη είσοδο στο χώρο, είναι τρία.

- Παραμονή στο χώρο έως 15 λεπτά.

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Παπάγου - Χολαργού στεγάζεται στο κτίριο των ΚΑΠΗ, της οδού Αγαμέμνονος 4, στο Χολαργό (3ος όροφος).

Λειτουργεί με το ακόλουθο ωράριο:

Δευτέρα και Τρίτη: 15:00 – 20:00

Τετάρτη και Πέμπτη 8:30 – 14:30

Παρασκευή: 15:00 – 20:00 έως 21 Ιανουαρίου 2022. Μετά από την ημερομηνία αυτή, το ωράριο τις

Παρασκευές θα είναι πρωινό, δηλαδή 8:30 – 14:30.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.