Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 02:41

Διάλεξη-Συζήτηση με θέμα: “Γυναίκα θύμα βίας και γυναικοκτονίας” στο Δημαρχείο


Στο πλαίσιο του διαχρονικού προβλήματος της βίας κατά των γυναικών και κοριτσιών και με αφορμή τη ραγδαία αύξηση των γυναικοκτονιών, η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας, διοργανώνουν διάλεξη – συζήτηση με θέμα: “Γυναίκα θύμα βίας και γυναικοκτονίας”. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δημαρχιακού Μεγάρου στις 26/11/2021 και ώρα 18.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ.

Στη διάλεξη συμμετέχουν οι ακόλουθοι προσκεκλημένοι:

Νικολοπούλου Εύη, Ψυχολόγος, MSc στη Θεραπεία Εξαρτήσεων, Σύμβουλος στο Κέντρο για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και των Πολλαπλών Διακρίσεων του Δήμου Αθηναίων
Φουλούλη Αναστασία, Ψυχολόγος, MA στη Χοροθεραπεία - Χοροκινητική Ψυχοθεραπεία, Σύμβουλος στο Κέντρο για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και των Πολλαπλών Διακρίσεων του Δήμου Αθηναίων. Τίτλος ομιλίας : “Δουλεύοντας με γυναίκες θύματα έμφυλης βίας”

Κυριάκου Μαρία Σοφία, Υπαστυνόμος Α', Προϊστάμενη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Τίτλος ομιλίας : “Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας”.

Μαρίκα Μεταξά Πανίτσα Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με ειδίκευση στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας και Μετάφρασης. Τίτλος ομιλίας : “Γυναίκα θύμα βίας”


Η είσοδος του κοινού στις κλειστές αίθουσες του Δήμου Παπάγου - Χολαργού επιτρέπεται: με επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε νόσησης. Συνοδευτικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας (Αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και με τη χρήση μάσκας


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.