Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 02:41

Άλλα 120.000 ευρώ στην Ανώνυμη Εταιρεία που έφτιαξε η Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου 

Μετά το αρχικό ποσό των 100.000 ευρώ που αποφάσισε να δώσει η δημοτική αρχή Αποστολόπουλου στην διαδημοτική Ανώνυμη Εταιρεία που σύστησε πριν λίγους μήνες, τώρα εγγράφει στον προϋπολογισμό για το 2022, ακόμη 120.000 ευρώ.

Απαντώντας ο Δήμαρχος σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Γ. Ανυφαντή, εξήγησε ότι το νέο ποσό των 120.000 ευρώ, αφορά στη στελέχωση της νέας υπηρεσίας δόμησης με 5 μηχανικούς και 1 διοικητικό υπάλληλο, στην αγορά υπολογιστών και ειδικών προγραμμάτων, αλλά και σε λειτουργικά έξοδα. Ένα ποσό με λίγα λόγια που δεν θα είναι άπαξ. Και έπεται συνέχεια. 

Η νέα Υπηρεσία Δόμησης Παπάγου Χολαργού, που από το Νόμο οφείλει ο Δήμος να λειτουργήσει από 1ηςΙανουαρίου 2022, δεν θα είναι τμήμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, αλλά θα λειτουργήσει μέσω σύμβασης έργου που θα υπογράψει ο Δήμαρχος να ανατεθεί στην Ανώνυμη Εταιρεία που από κοινού έχει συστήσει με τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.  

Με αντίστοιχο ποσό, όπως διευκρίνισε ο κ. Αποστολόπουλος, θα ενισχύσει την επιχείρηση ΔΙΑΣ Α.Ε. και ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού.  

Η Υπηρεσία θα στεγαστεί σε χώρο που θα ενοικιάσει η Διαδημοτική Επιχείρηση, ενώ προβλέπεται να παραχωρηθεί και γραφείο στον Δήμο για διοικητικές πράξεις.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.