Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 13:22

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας αναμένονται το βράδυ στο 2ο Γυμνάσιο Χολαργού


Στη διαδικασία των ανακοινώσεων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης (20/10) ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα επαναλαμβανόμενα πάρτι στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου στο Χολαργό.

Ο κ. Αποστολόπουλος ανέφερε ότι το περασμένο Σάββατο (16/10) ήταν η 3ηφορά που απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου Χολαργού για ένα τέτοιο συμβάν. Ενώ κάλεσε και το 100 και την Άμεση Δράση. Άνδρες της αμέσου δράσης έφτασαν στο σημείο «έκαναν μια βόλτα κι έφυγαν», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ωστόσο ο Δήμαρχος συνέταξε επιστολές προς τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Διοικητή του τοπικού Α.Τ. αλλά και προς τον Προϊστάμενο της ΕΛΑΣ της ΒΑ Αθήνας. Έτσι απέσπασε τη δέσμευση ότι το Σάββατο (23/10) θα υπάρξει ισχυρή δύναμη της αστυνομίας με στόχο να αποτρέψουν την είσοδο στο χώρο.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα ότι τα πάρτι αυτά είναι παράνομα, αφού δεν έχουν την άδεια ούτε των διευθυντών, αλλά ούτε και του Δήμου. «Οι προσκλήσεις κυκλοφορούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μαζεύονται νέοι από όλες τις γύρω περιοχές». Πληροφορίες που του έφτασαν έκαναν λόγο και για περιστατικά εμπλοκής παιδιών σε ξυλοδαρμούς, ενώ ο διευθυντής του Λυκείου ζητά έξτρα καθαριότητα το πρωί της Δευτέρας για την απομάκρυνση σπασμένων μπουκαλιών από το προαύλιο. Το γεγονός είπε ο Δήμαρχος είναι επικίνδυνο και δεν μπορεί να συνεχιστεί να γίνονται παράνομα πάρτι στο Δήμο «με ότι καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο χώρο, δεν τηρούνται τα μέτρα για τον covid, δεν υπάρχει κάποιος να ελέγχει για self test”, ανέφερε.

Κλείνοντας ο κ. Αποστολόπουλος πρόσθεσε ότι δεν έχει την ανταπόκριση που θα περίμενε από τους Διευθυντές των δύο σχολείων, ενώ ζήτησε τη βοήθεια όλων των δημοτικών συμβούλων, ώστε να μη γιγαντωθεί το φαινόμενο.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.