Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 02:56

Ν. ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ: Επανεκλέγεται Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν. Δημοκρατίας


Αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των Προέδρων των Τοπικών Οργανώσεων ΔΗΜ.Τ.Ο και Δ.Ε.Ε.Π (Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών), των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Κομματικών Οργανώσεων και των Συνέδρων που θα γίνουν πανελλαδικά την Κυριακή στις 24 Οκτωβρίου 2021.

 

Για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Παπάγου Χολαργού και τη θέση της Προέδρου δε φαίνεται να υπάρχει καμμία… αγωνία, αφού έχει κατατεθεί μόνο η υποψηφιότητα της νυν Προέδρου και «σιδηράς κυρίας» της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη, Ντίνας Καλλιοντζή. Η πολύπειρη κα Καλλιοντζή που έχει θητεύσει στο Δήμο Χολαργού σε θέσεις ευθύνης ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Νομικών Προσώπων, όπως φαίνεται, μετά την επιτυχημένη της πρώτη θητεία που διοργάνωσε 14 εκδηλώσεις, θα παραμείνει στο τιμόνι της οργάνωσης και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σημειώνεται, ότι οι ψηφοφόροι, μέλη του κόμματος θα ψηφίσουν σε ξεχωριστή κάλπη για τον Πρόεδρο της Β1 ΔΕΕΠ Βόρειου Τομέα, τα μέλη του οργάνου, όπου υποψήφιοι από το Δήμο Παπάγου Χολαργού είναι η μέχρι τώρα Αντιπρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής Οργάνωσης Κατερίνα Τούτουζα και ο Πέτρος Αντωνάκος.

Ενώ στην τρίτη κάλπη, με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο και μέχρι 26 σταυρούς οι ψηφοφόροι θα μπορούν να επιλέξουν τους συνέδρους του κόμματος.

 

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Περικλέους 55, Χολαργός) με ώρα έναρξης τις 10π.μ και λήξης τις 7 μ.μ. το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι για πρώτη φορά, και λόγω των συνθηκών, έχουν διασφαλιστεί οι συνθήκες και οι όροι, αξιοποιώντας τα νέα εργαλεία τεχνολογίας, ώστε να είναι εφικτή και ασφαλής ταυτόχρονα και η ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Ωστόσο στη δια ζώσης ψηφοφορία θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας, δλδ η χρήση μάσκας, η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο).


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.