Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 21:51

ΚΕΠ Υγείας απέκτησε ο Δήμος Παπάγου Χολαργού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, στο  πλαίσιο των δράσεων  για την προαγωγή και προστασία της δημόσιας υγείας, ίδρυσε  ΚΕΠ Υγείας, με στόχο την υλοποίηση δράσεων πρόληψης και προαγωγής της υγείας.

Βασικός στόχος των ΚΕΠ Υγείας είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων για 11 κύρια νοσήματα, προτεινόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για τα οποία έχει αποδειχθεί με μελέτες πως η έγκαιρη προληπτική παρέμβαση και ανίχνευση τυχόν συμπτωμάτων κρίνεται αποτελεσματική και μπορεί να σώσει ζωές.

 Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και τις δράσεις του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων εξασφαλίζει για όλους τους Δημότες   δωρεάν χρήση και πρόσβαση σε ένα  νέο αναβαθμισμένο Λογισμικό πρόγραμμα

Αυτοματοποιημένα μέσω SMS και e-mail, το λογισμικό ενημερώνει τον δημότη σχετικά με τις προληπτικές εξετάσεις που πρέπει να κάνει ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει στο δημότη όταν έρθει η ώρα για τον τακτικό επανέλεγχό του.

Τα 11 νοσήματα στα οποία επικεντρώνεται το ΚΕΠ Υγείας μέσα από το λογισμικό είναι ο Καρκίνος του παχέος εντέρου, ο Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, ο Καρκίνος του μαστού, ο Καρδιαγγειακός κίνδυνος, το Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, ο Καρκίνος του προστάτη, το  Μελάνωμα, η Κατάθλιψη, η οστεοπόρωση η ΧΑΠ και η Άνοια.

Ο δημότης μας πολύ εύκολα, γρήγορα, από το σπίτι του και εντελώς δωρεάν μπορεί να εγγραφεί στο νέο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας μέσα από τον σύνδεσμο: www.kepygeias.org

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6549407.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.