Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:28

Επιστροφή στα έδρανα για τους εμβολιασμένους Δημοτικούς Συμβούλους


Σύμφωνα με νεότερη υπουργική απόφαση οι συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων, αλλά και των υπόλοιπων διοικητικών συμβουλίων των Νομικών Προσώπων και Επιτροπών μπορεί να συνεδριάζουν δια ζώσης με τη συμμετοχή των μελών, που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί μπορούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Έτσι, για πρώτη φορά μέσα στο 2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου Χολαργού θα συνεδριάσει ζωντανά στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Δημαρχείου την Τρίτη (21/9) στις 18.00. 

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται ζωντανά μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.hellasnews.tv/live22/

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. Επικύρωση πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, υπ’ αριθμ. 10/2021 ειδικής και 11/2021.
  2. Αντικατάσταση τακτικού μέλους της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Παπάγου-Χολαργού.
  3. Αντικατάσταση μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».
  4. 4η τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2021.
  5. 4η αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2021.
  6. Αποδοχή όρων επενδυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για την εκτέλεση της πράξης «Εκπόνηση προγράμματος προσεισμικού ελέγχου και υλοποίηση έργων αποκατάστασης κτιρίων Δήμου Παπάγου-Χολαργού».
  7. Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού και Στοιχείων Ισολογισμού 2ου τριμήνου 2021.
  8. Ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού προγράμματος Δημοσίων επενδύσεων, για το έργο «Τεχνική Βοήθεια Υποστήριξης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, για την επικαιροποίηση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων», με ενάριθμο 2020ΕΠ08510014, στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με κωδικό ΟΠΣ 5052666 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».
  9. Έγκριση παράτασης εκμίσθωσης κοινοχρήστων χώρων, για την εγκατάσταση Αυτόματης Ταμειολογιστικής Μηχανής Τράπεζας στη Λ. Μεσογείων 156, θέση (IΙ) και στην οδό Αναστάσεως & Παπάγου στην Κοινότητα Παπάγου.
  10. Εξέταση αιτήματος της κας Νικολέττας Γεωργαλή, για καταβολή οφειλής μισθωμάτων του σχολικού κυλικείου του 1ου Δημοτικού Παπάγου, σε δόσεις.
  11. Έγκριση πρακτικού επιτροπής καταστροφής υλικού Δήμου Παπάγου-Χολαργού, σχετικά με την απόσυρση παλαιών οχημάτων.
  12. Εξέταση αιτημάτων κοπής δέντρων επί των οδών:Δημοτική Κοινότητα Παπάγου- Μακεδονίας 90.

  

 

  


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.