Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 12:28

Έκτακτη επιχορήγηση 123.800 ευρώ για το ταμείο του Δήμου Παπάγου Χολαργού


Με ακόμη 123.800 ευρώ θα επιχορηγηθεί ο Δήμος Παπάγου Χολαργού εκτάκτως σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση που υπογράφηκε τη Δευτέρα (16/8) συνολικούύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν οι Δήμοι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε: «Οι Δήμοι πλήττονται από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας καθώς έχουν απώλειες εσόδων και αυξημένες έκτακτες δαπάνες για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Η Κυβέρνηση τους στηρίζει έμπρακτα με νέα έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 50 εκατ. ευρώ η οποία προστίθεται στην οικονομική ενίσχυση ύψους 237,1 εκατομμυρίων ευρώ, με την οποία στηρίχθηκε η Τοπική Αυτοδιοίκηση το προηγούμενο δωδεκάμηνο. Και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε για όσο διάστημα χρειαστεί. Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση προχωράμε ενωμένοι προσφέροντας λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, με στόχο να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη».

Τα ποσά της κατανομής θα καλύψουν έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορονοϊού COVID-19 καθώς και λοιπές δαπάνες τους.

πηγή: myota.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.