Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 14:18

Άνω των 100 οι προβληματικές κολώνες της ΔΕΗ σε Παπάγου Χολαργό


Γύρω στις 20 με 30 κολώνες έχει αντικαταστήσει ο ΔΕΔΔΗΕ σε Παπάγου και Χολαργό, ενώ ο Δήμος έχει καταγράψει άνω των 100 προβληματικών.

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος στην ερώτηση της Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Σιώτου που επανέφερε το θέμα την κακής κατάστασης των κολώνων της ΔΕΗ για δεύτερη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα η κα Σιώτου ρώτησε τι έχει γίνει με την καταγραφή που είχε αναλάβει να κάνει η Τεχνική Υπηρεσία στις αρχές του χρόνου.

«Έχουμε καταγράψει άνω των 100 τεμαχίων σε κολώνες που εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλαχτούν. Έχει σταλθεί στον ΔΕΔΔΗΕ. Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει την ίδια άποψη με εμάς. Μία κολώνα που έχει φύγει το επίχρισμα  ή λίγο το μπετόν, ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να μην τη θεωρεί επικίνδυνη. Είναι ξεκάθαρα δική του ευθύνη και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που εμείς τις έχουμε εντοπίσει κι έχουμε στείλει που βρίσκονται ακριβώς οι κολώνες. Είναι δική του ευθύνη να τις αντικαταστήσει. Και έχει ήδη προχωρήσει σε αντικαταστάσεις. Τουλάχιστον 20-30 κολώνες έχει αντικαταστήσει και νομίζω ότι στο επόμενο διάστημα θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη πολύ σοβαρή εργασία", ανέφερε ο Δήμαρχος Ηλ. Αποστολόπουλος απαντώντας στο ερώτημα.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.