Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 15:25

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 46 καθαριστών για τα σχολεία Παπάγου Χολαργού


Καθορίστηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών με επείγουσα ανακοίνωση προς τους Δήμους ο μέγιστος αριθμός ωρών απασχόλησης, καθώς και ο μέγιστος αριθμός καθαριστών που πρόκειται να προσληφθούν για την καθαριότητα των σχολείων.

Με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη σχολική χρονιά 2021-2022 θα γίνουν οι προσλήψεις αυτές από τους Δήμους της χώρας για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας σχολικών μονάδων.

Έτσι, στο σχετικό πίνακα που αναρτήθηκε ο δήμος Παπάγου Χολαργού μπορεί να προσλάβει έως 46 άτομα με απασχόληση έως 139 ώρες, υπολογίζοντας μίνιμουμ απασχόλησης για τον καθένα 3 ώρες.

Το κονδύλι αυτό θα καλυφθεί από νέο κωδικό του Υπουργείου Εσωτερικών. Όμως διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που, οι ανάγκες υπερβαίνουν τηρουμένου του ανώτατου αριθμού προσλαμβανόμενων ατόμων, επιλεγεί από κάποιοΔήμο η αύξηση των ωρών ημερήσιας απασχόλησής τους πέραν του καθοριζόμενου μέγιστου αριθμού ανθρωποωρών ημερήσιας απασχόλησης, η προκαλούμενη δαπάνη καλύπτεται αποκλειστικά από ίδιους πόρους τουΔήμου.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.