Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 14:02

8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Να συμμετέχει η δημοτική αρχή στην καμπάνια ενημέρωσης για τους εμβολιασμούς


Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη" καλώντας τη δημοτική αρχή Αποστολόπουλου να εκπονήσει εκστρατεία ενημέρωσης ευαισθητοποίησης για τον εμβολιασμό κατά της covid19 όπως γίνεται σε πολλούς άλλους Δήμους.

Διαβάστε το κείμενο της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

"Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και του Υπουργού Εσωτερικών και να συμμετάσχει στην καμπάνια για τους εμβολιασμούς, που έχουν ξεκινήσει όλοι οι δήμοι της Ελλάδας.

Την καλούμε άμεσα να ενεργοποιήσει, επιτέλους, τα Δημοτικά Ιατρεία και να ανοίξει τηλεφωνικό κέντρο για την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των πολιτών για κάθε ιδιαίτερη περίπτωση.

Την καλούμε να ενεργοποιήσει τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς σε όλα τα άτομα που έχουν ανάγκη, όπως έχουν κάνει εκατοντάδες δήμοι.

Την καλούμε άμεσα, πριν τις διακοπές, να εκπονήσει εκστρατεία παρακίνησης και ενόψει 4ου κύματος, να ανακοινώνει στα Social Media σε εβδομαδιαία βάση, επιτέλους, τα κρούσματα του προαστίου μας και να ξεκινήσει ψεκασμούς στους κοινόχρηστους χώρους, στους αθλητικούς χώρους και στα σχολεία όπου συνωστίζονται οι νέοι. #covid19 #emvolio

 

"8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη"


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.