Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 12:24

Για τα έργα οπτικών ινών: «Έχουν καταστρέψει στο πέρασμα τους τα πάντα»!


Θυμό και αγανάκτηση έχει προκαλέσει η μεγάλη εργολαβία που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες στην Κοινότητα του Χολαργού, με το πέρασμα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Εκτός των πολλών βλαβών που έχει προκαλέσει με τεράστια ταλαιπωρία για τους δημότες, με τις συνεχείς διακοπές υδροδότησης, τηλεφωνίας, ρεύματος. Εκτός της κυκλοφοριακής συμφόρησης, την όχληση σε ώρες κοινής ησυχίας, την κατάληψη των πεζοδρομίων και των ελάχιστων χώρων στάθμευσης με τα υλικά της εταιρείας, τη σκόνη για παρατεταμένο διάστημα, όλα μαρτυρίες κατοίκων που έφτασαν στο myxolargos/mypapagos.grόλο αυτό τον καιρό που διενεργείται το έργο, τώρα αναγνώστης κάνει λόγο για την «αποκρουστική εικόνα» που μένει μετά την… αποκατάσταση.

“Το χάλι με τα συνεργεία του ΟΤΕ που τοποθετούν οπτικές ίνες δεν έχει τέλος. Το κακό έχει παραγίνει. Αποκρουστικές εικόνες. Έχουν καταστρέψει στο πέρασμα τους τα πάντα. Δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο. Έλεγχος υπάρχει; Οι συμβάσεις τους τις λένε για αποκατάσταση;

Επί της οδού Μέτωνος στα σημεία που είναι πεζόδρομος με σταμπωτό, η αποκατάσταση μετά την τοποθέτηση των ινών είναι τραγική και συνάμα εκνευριστική. Απορώ δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να επιβλέψει; Η σύμβαση τους δεν έχει κάποιους όρους; Παρακαλώ πολύ αν μπορείτε να πάρετε κάποιες απαντήσεις». 

Ωστόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων σχολιάζοντας το δημόσιο διάλογο που έχει ανοίξει γι αυτό το θέμα στα socialmedia, ανέφερε ότι ο Δήμος Παπάγου Χολαργού είναι εκείνος που απαιτεί τα περισσότερα πράγματα, αφού επέβαλε στην εργολαβική εταιρεία και δεύτερο εργοδηγό, ώστε να επιβλέπονται καλύτερα οι εργασίες, ενώ ζήτησε και μηχάνημα με νερό για να διώχνει τα υπολείμματα σκόνης που δεν μπορούν να μαζευτούν με τις σκούπες.

Το έργο αφού ολοκληρωθεί στην Κοινότητα Χολαργού θα προχωρήσει και στην Κοινότητα Παπάγου.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.