Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 10:45

ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ: Τι έχετε κάνει για το εργοτάξιο της POLISPARK στην Εθνική Άμυνα;


Ερώτηση κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης  Γ. Ρεμούνδος σχετικά με το εργοτάξιο της POLISPARK που έχει αναλάβει τον υπό διαμόρφωση  ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στη στάση του ΜΕΤΡΟ «Εθνική Άμυνα» (Αναστάσεως και Μεσογείων).

Συγκεκριμένα ο κ. Ρεμούνδος ρωτά: 

“Εδώ και πολύ καιρό στον πρώην χώρο στάθμευσης του ΟΑΣΑ  επί των οδών Αναστάσεως και Μεσογείων που τώρα γίνονται έργα ιδιωτικού χώρου στάθμευσης, στο Μετρό Εθνικής Άμυνας, έχει περιφραχθεί επί της Μεσογείων ακόμα και το κοινόχρηστο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα οι πεζοί να μπορούν να κυκλοφορήσουν μόνο στο οδόστρωμα με μεγάλη επικινδυνότητα. Αν έχει ενημερωθεί η υπηρεσία για την κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου πεζοδρομίου και οδού και αν μπορεί να γίνει κάποια ενέργεια ώστε τουλάχιστον να υπάρχει ασφαλές διάδρομος για τους πεζούς”.

Για να πάρει την απάντηση από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Παπάγου Χολαργού ότι παρακολουθεί το θέμα:

“Σχετικά με τις εργασίες στον υπό διαμόρφωση χώρο parking στον Σταθμό Μετρό Εθνική Άμυνα, η Τεχνική Υπηρεσία επικοινώνησε με ηλεκτρονικά μηνύματα και ακολούθως τηλεφωνικά με την POLISPARK Α.Ε, που έχει μισθώσει το χώρο και εκτελεί την διαμόρφωση του parking. Η POLISPARK Α.Ε δεσμεύτηκε για την απομάκρυνση ή την τροποποίηση της περίφραξης του έργου άμεσα, στο σημείο που δημιουργεί πρόβλημα στην βάδιση του κοινού, ώστε να καταστεί ασφαλής η διέλευση. Ωστόσο, σας επισημαίνουμε ότι στο πλαίσιο των εργασιών θα κατασκευαστούν εκ νέου τα πεζοδρόμια και αναγκαστικά για κάποιο διάστημα οι εργασίες θα δυσχεραίνουν την βάδιση. Επισημάναμε στην POLISPARK AE την υποχρέωσή της να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διέλευση  των πεζών”.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.