Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 04:43

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού καλεί σε διήμερο περιβαλλοντικής αφύπνισης

Μέσα στον απόηχο της έντονης διαμαρτυρίας των δημοτών για τις συνεχείς, αναιτιολόγητες κοπές δέντρων και τη μεγάλη κουβέντα που έχει ανοίξει στην πόλη όλο το τελευταίο διάστημα η δημοτική αρχή ανακοίνωσε τρεις δράσεις καθαριότητας χώρων για το επόμενο Σαββατοκύριακο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου τις δράσεις αυτές καθαριότητας διοργανώνει ο Δήμος Παπάγου Χολαργού με σκοπό την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών. Και καλεί τους πολίτες του Δήμου μας, να συμμετάσχουν στις παρακάτω δράσεις που στόχο έχουν, η προστασία του περιβάλλοντος να γίνει καθημερινό βίωμα όλων.

 

 ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

  • 09:30  - Καθαρίζουμε τον περιβάλλοντα χώρο στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου «Βασίλειος Ξύδης» – (Νευροκοπίου 4-6), σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα «Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού».
  • 19:00 - Καθαρίζουμε τον Υμηττό στο ύψος της Αγίας Ελεούσας, με την εθελοντική ομάδα «Save your Hood Παπάγου – Χολαργού»

Συνάντηση έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ.

 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ

  • 11:00 - Καθαρίζουμε τα άλση «Οδυσσέα Ελύτη» και «Γεωργίου Σεφέρη» (οδός Κύπρου) και το χώρο πίσω από το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Παπάγου, με την εθελοντική ομάδα «Save your Hood Παπάγου – Χολαργού».

Συνάντηση στη γωνία Κύπρου & Τσιγάντε.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και παρακαλούμε τους συμμετέχοντες στις δράσεις να φορούν μάσκα. 

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.