Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 06:15

Στις 32 οι ελιές που αφαιρέθηκαν από την Βουτσινά λόγω του έργου

Και το έργο της ανάπλασης των πεζοδρομίων της Βουτσινά συνεχίζεται με την αφαίρεση των ελαιόδεντρων σε πρώτο πλάνο και τώρα στο κομμάτι της οδού από Σαρανταπόρου μέχρι Αγ. Ι. Θεολόγου. 

Σήμερα, όμως η κοπή των κλαδιών και η προετοιμασία των δύο μεγάλων δέντρων έγινε παρουσία της Αστυνομίας. Περίοικοι, που από νωρίς διαμαρτύρονταν και διαπληκτίστηκαν με τους υπεύθυνους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που έφτασαν στο σημείο συνοδευόμενοι από τη δημοτική Αστυνομία, κάλεσαν το 100.

Αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια του κλαδέματος παραβρέθηκε γεωπόνος του εργολάβου και της Υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου, ενώ σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους δημότες ο πρώτος δήλωσε ότι η περίοδος της μεταφύτευσης είναι ακατάλληλη.

Δεν έλειψαν όμως και οι διαπληκτισμοί μεταξύ των περιοίκων κυρίως για τη διαμόρφωση που ενώ κόβονται δεκάδες δέντρα, τα νέα πεζοδρόμια παραμένουν γεμάτα εμπόδια με κολώνες της ΔΕΗ, κολωνάκια, νέους στύλους φωτισμού κλπ.

Το έργο που έχει διχάσει περισσσότερο από κάθε άλλο, συνεχίζεται πάραυτα, ενώ η δέσμευση του Δημάρχου στην προ ολίγων ημερών συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι θα ενημερώνεται και θα καλείται ένα μέλος της ομάδας «sosγια τα δέντρα της γειτονιάς μας» κατά τη διάρκεια προετοιμασίας κάθε ελιάς για τη μεταφύτευση, ειπώθηκε τελικά απλά για τη στιγμή.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.