Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 18:50

ΣΙΩΤΟΥ-ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ: Κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστων για τις φόλες


Με μία λιτή ανακοίνωση οι δύο Δημοτικές Σύμβουλοι Παπάγου Χολαργού Μαρία Σιώτου και Νατάσσα Χαμηλοθώρη ενημέρωσαν βγαίνοντας από το Αστυνομικό Τμήμα της οδού Υμηττού ότι κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστων με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό τοποθέτησης φόλας στο σκυλόπαρκο εντός του μεγάλου Πάρκου Παπάγου. Είναι γεγονός, όπως άλλωστε έχει αναδειχθεί με πολλά δημοσιεύματα και στο myxolargos/mypapagos.gr ότι το φαινόμενο το τελευταίο ειδικά χρόνο είναι έντονο και επαναλαμβανόμενο με θύματα πολλά τετράποδα κυρίως αδέσποτα, αλλά και δεσποζόμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές Μαρτίου οι δύο τους είχαν στείλει δημόσια επιστολή στο Δήμαρχο με τον παρότρυνση να αναλάβει ο ίδιος ως πρώτος πολίτης της πόλης την πρωτοβουλία με αφορμή άλλο περιστατικό που είχε τότε καταγραφεί, αλλά ο κ. Ασποτολόπουλος δεν είχε ανταποκριθεί.

Διαβάστε το μήνυμα που δημοσίευσαν αμέσως οι δύο δημοτικές σύμβουλοι μετά την επίσκεψη τους στο ΑΤ Παπάγου Χολαργού:

"Καταθέσαμε σήμερα μήνυση κατ αγνώστων σύμφωνα με το άρθρο 16 του Νόμου 4039/12 στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου Χολαργού με αφορμή το χθεσινό, ακραίο περιστατικό τοποθέτησης φόλας στον περιφραγμένο χώρο για σκύλους εντός του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου.

Με την πράξη αυτή θέλουμε να δώσουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές. Το χθεσινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που έχουν καταγραφεί όλο το τελευταίο διάστημα με θύματα τετράποδα αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα. Οι υπαίτιοι θα αναζητηθούν από τις αρχές, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, που ενεργοποιήσαμε σήμερα, αλλά στο μεσοδιάστημα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η κοινωνία του Παπάγου και του Χολαργού δεν θα ανεχτεί άλλο τις αρρωστημένες ορέξεις τους".

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.