Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 09:45

8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Υπέρογκα ποσά σε ιδιώτες για την καθαριότητα στον Δήμο Παπάγου Χολαργού


Ανακοίνωση για την ανάθεση σε ιδιώτες υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Παπάγου Χολαργού εξέδωσε η δημοτική παράταξη "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη". Μετά την ανάθεση του καθαρισμού των δημοτικών κτιρίων, της αποκομιδής των νεραντζιών, της αποψίλωσης σταδιακά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η δημοτική αρχή Αποστολόπουλου παραχωρεί την καθαριότητα σε ιδιώτες έναντι υπέρογκων ποσών αφού τώρα αναθέτει έναντι 35.000 ευρώ και τη συλλογή των προϊόντων οδοκαθαρισμού.
 
Δiαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
 
Υπέρογκα ποσά σε ιδιώτες για την καθαριότητα στον Δήμο Παπάγου Χολαργού
 
Το μόνο ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει θέσει σε εφαρμογή η δημοτική αρχή Παπάγου Χολαργού, είναι η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας μέσω της απαξιώσής της.
Αφού διέλυσε με τα ρουσφέτια και τους κακούς σχεδιασμούς τις υπηρεσίες καθαριότητας, τώρα με συνοπτικούς και φωτογραφικούς διαγωνισμούς αναθέτει ένα – ένα κομμάτια της καθαριότητας σε ιδιωτικές εταιρείες επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό των ανταποδοτικών δημοτικών τελών που πληρώνουν οι δημότες.
Αφού ανέθεσε σε ιδιωτικές εταιρείες τον καθαρισμό των δημοτικών κτηρίων, των νεκροταφείων, του Υμηττού και την αποκομιδή των νεραντζιών, με υπέρογκα ποσά, χωρίς κανένα βελτιωμένο αποτέλεσμα, τώρα προχωράει και στα προϊόντα οδοκαθαρισμού και μάλιστα αναλαμβάνει και την μεταφορά τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
Επικαλούμενη δήθεν διαδικασίες κατεπείγοντος λόγω κορονοϊού, αξιοποιώντας τις έκτακτες διατάξεις του νόμου και βαφτίζοντας «ογκώδη απόβλητα» τις πευκοβελόνες, αναθέτει σε εταιρεία έναντι 35.000 ευρώ την «τελική διάθεση».
Διαβάστε όλη την ανακοίνωση https://8protaseis.com/.../%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE.../
 
 
8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.