Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 15:03

Ευχαριστημένος με το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων, δήλωσε ο Δήμαρχος


Ως «λάθη» και «μη συμφωνίες» χαρακτήρισε τις διαμαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και αφορούσαν τη διαχείριση του προγράμματος στειρώσεων από το συμβεβλημένο κτηνιατρείο με το Δήμο Παπάγου Χολαργού «που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του», ανέφερε ο Δήμαρχος απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα η Δημοτική Σύμβουλος Ν. Χαμηλοθώρη ρώτησε το Δήμαρχο: «Επειδή είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες τόσο για τη συμπεριφορά του συμβεβλημένου με το Δήμο κτηνιατρείου, αλλά και τη διαχείριση περιστατικών, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε λάβει γνώση, αν επικοινωνήσατε με το κτηνιατρείο, ώστε να δοθούν εξηγήσεις και αν έχετε αναλάβει κάποια πρωτοβουλία, ώστε να μην επαναληφθούν αντίστοιχα περιστατικά».

Για να απαντήσει ο Δήμαρχος: “Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του νομίζω ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Κάποιες φορές μπορεί να γίνονται κάποια λάθη ή μη συμφωνίες με αυτά που θέλουν οι εθελοντικές ομάδες. Δε θέλω να πιστεύω ότι το γατάκι που αναφέρεστε είναι κάποιου ιδιώτη και το βάφτισε αδέσποτο και το πήγε εκεί. Θέλω να πιστεύω ότι είναι εντελώς αδέσποτο”.

Όσο για τις ταϊστρες που έφερε για ακόμη μία φορά με την ευκαιρία η δημοτική σύμβουλος, ο κ. Αποστολόπουλος ανέφερε ότι με αυτό τον κακό χαμό θα είχαν γεμίσει χιόνι. Και πρόσθεσε, ότι τα αδέσποτα στο χιόνι κρύβονται, πάνε στις φωλιές τους και ξέρουν πως να προστατευθούν.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.