Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 03:42

8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Δωρεάν covid tests σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 5ου Δημοτικού Χολαργού


Με ένα λιτό μήνυμα η δημοτική παράταξη "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη" ζητά από τη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε μοριακά τεστς ανίχνευσης της covid19 σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, όπου εντοπίσθηκε θετικό κρούσμα. Τα σχολεία για να παραμείνουν ανοιχτά είναι βέβαιο ότι πρέπει να διενεργούνται όλες οι προληπτικές διαδικασίες και αυτές όπως προβλέπεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, γι αυτό στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για την απολύμανση που έγινε στο σχολείο λίγο πριν το άνοιγμα τη Δευτέρα το πρωί.
 
"Άμεσα ο Δήμος να παράσχει την δυνατότητα μοριακών τεστ στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε. Όχι μόνο δωρεάν, αλλά το κυριότερο είναι να διευκολύνει την διαδικασία με τα τοπικά εργαστήρια.
Δεν μπορεί ο Δήμος να εκθέτει στον κίνδυνο τα μέλη ενός σχολείου που έχει τέτοια υπερβάλλουσα πυκνότητα μαθητών, ούτε να παρατείνει την αγωνία των γονιών που δεν ξέρουν σε τι περιβάλλον στέλνουν το παιδί τους. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς.
Επίσης δεν χρειάζεται πανικός, ούτε κινήσεις εντυπωσιασμού. Να ακολουθηθούν πιστά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ. Δεν απολυμαίνουμε λίγο πριν μπουν τα παιδιά στις αίθουσες!
 
8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη"

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.