Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 16:51

Μήπως μυρίζει λίγο... εκλογές;

 

Άρωμα πρόωρων βουλευτικών εκλογών αναδύεται μάλλον από τις απανωτές διαδικτυακές εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Η. Αποστολόπουλος. Αφού είχε ανακοινώσει από την αρχή της εβδομάδας συζήτηση της Υπουργού Παιδείας με τη σχολική κοινότητα της πόλης μας για την Παρασκευή, εσπευσμένα αργά χθες Τετάρτη (13/1) ανακοίνωσε και συζήτησημε τον Υπουργό Ανάπτυξηςκαι τους εμπόρους-επιχειρηματίες του Δήμου Παπάγου Χολαργού για σήμερα Πέμπτη (14/1).

Σπρώχνονται οι βουλευτές, όπως φαίνεται, με δεδομένες τις απαγορεύσεις συναθροίσεων που τους αποκλείουν την επαφή με το εκλογικό τους κοινό να βρουν ευκαιρία να μιλήσουν στοχευμένα αναγκαστικά, σε Δήμους της εκλογικής τους Περιφέρειας.

Και από που θα ξεκινούσαν οι συγκεκριμένοι Υπουργοί αν όχι από το Δήμο μας που τους έφερε στις πρώτες θέσεις προτίμησης αν και η Υπουργός Παιδείας συζήτησε πρώτα την περασμένη Παρασκευή με τη σχολική κοινότητα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.

Στην εποχή του κορωνοϊού, όπως φαίνεται, τα καθιερωμένα γεύματα και οι καφέδες που διοργάνωναν τοπικοί παράγοντες με καλεσμένο κάποιον υποψήφιο αντικαθίστανται με τις διαδικτυακές συζητήσεις. Έπεται λοιπόν και συνέχεια…

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.