Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 21:27

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των covid tests με την Αττική στα κόκκινα


Ανησυχία έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου Χολαργού τα αποτελέσματα από τα drive through covid tests που διενεργήθηκαν το Σάββατο (9/1/21) στην 8ης μεραρχίας στην Κοινότητα Παπάγου.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και το πιθανότερο είναι ότι αναμένεται να ανακοινωθεί ένα μεγαλύτερο νούμερο συμμετοχής από την προηγούμενη φορά που έφτασε τις 607 λήψεις. Γεγονός που αν ισχύει θα βοηθήσει στην αποτύπωση της επιδημιολογικής εικόνας στην πόλη μας την ώρα που όλες οι ειδήσει κάνουν λόγο για την Αττική στο κόκκινο!

Αναγνώστες με μηνύματα στο myxolargos/mypapagos.gr, κατά κύριο λόγο που συμμετείχαν ως ασυμπτωματικοί εθελοντές, καταθέτουν την ανησυχία τους αλλά και την απορία τους, αφού έχει ήδη συμπληρωθεί ένα 24ωρο και δεν έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, ενώ την προηγούμενη φορά τα αποτελέσματα είχαν ανακοινωθεί λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της δράσης.

Την ίδια ώρα σε υψηλότερα επίπεδα από το προηγούμενο διάστημα καταγράφονται τα κρούσματα στον Βόρειο Τομέας της Αττικής με 32 το Σάββατο (μέχρι τις 15.00) και σήμερα Κυριακή με 24 όπως ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ.

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.