Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 07:52

Με την “Πολιτεία Παπάγου Χολαργού” ο Δ. Οικονόμου ανάβει μηχανές για το 2023


Αποφασισμένος και με σταθερά σχεδιασμένα βήματα φαίνεται πως προχωρά ο Δημήτρης Οικονόμου με το βλέμμα στραμμένο στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Μετά τη συνέντευξη τύπου όπου ουσιαστικά απέσυρε δημόσια τη στήριξη του στον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο, ο σταθερά πρώτος σε σταυρούς και δημοφιλέστερος δημοτικός σύμβουλος από την Κοινότητα Παπάγου άναψε τις μηχανές ανακοινώνοντας με την έναρξη του νέου έτους νωρίτερα το πρωί της Κυριακής μέσω βίντεο, τη μετονομασία του επικοινωνιακών του εργαλείων (site και έντυπη εφημερίδα) από Παπάγου Πολιτεία σε Πολιτεία Παπάγου Χολαργού.

Μία κίνηση που εμφανώς σηματοδοτεί αυτή τη χρονική στιγμή την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας και όπως φαίνεται θα πυροδοτήσει εξελίξεις. 

Ο Δημήτρης Οικονόμου πολύπειρος δημοτικός σύμβουλος, έχει θέσει ο ίδιος την ατζέντα των θεμάτων που θα αναδείξει με κυρίαρχο τη μείωση του συντελεστή δόμησης στου Παπάγου που ο ίδιος καταψήφισε. Θέμα για το οποίο συγκεντρώνονται υπογραφές με αίτημα να ανακληθεί η απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Από εκεί λοιπόν που η Κοινότητα Παπάγου αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη του νυν Δημάρχου χαρίζοντας του το 67% στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, τώρα όπως φαίνεται θα αποτελέσει μόνιμο πονοκέφαλο για τον Ηλία Αποστολόπουλο. 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.