Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 13:44

«Πράσινος» ο Δήμος Παπάγου Χολαργού σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ


Αρνήθηκε να στείλει κλιμάκιο ο ΕΟΔΥ σύμφωνα με την ενημέρωση του Δημάρχου, στο αίτημα του με αφορμή τα κρούσματα που είχαν καταγραφεί στο 3οΔημοτικό Χολαργού.

«Τον Ιούνιο που δεν ήταν τόσο βεβαρημένος ήρθε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ κι έκανε 200 τεστ δωρεάν στους δημοτικούς υπαλλήλους. Ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει δωρεάν για όλους τους κατοίκους τεστ», πρόσθεσε ο Δήμαρχος για να ενημερώσει τους Δημοτικούς Συμβούλους κατά την τελευταία συνεδρίαση.

Στο Δημαρχείο έχουν καταγραφεί συνολικά 7 θετικά κρούσματα. Το προσωπικό του Δήμου στις υπηρεσίες που είναι εφικτό λειτουργεί με τηλεργασία κατά 50%, ενώ καθημερινά πλέον τόσο στο Δημαρχείο της Περικλέους όσο και στης Αναστάσεως προσέρχεται ο μισός αριθμός εργαζομένων.

Λόγω των τριών κρουσμάτων που εντοπίστηκαν ταυτόχρονα στο Δημοτολόγιο η συγκεκριμένη υπηρεσία και το Ληξιαρχείο λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Οι στενές επαφές των συγκεκριμένων υπαλλήλων τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών. Ενώ ενημερώθηκαν και οι πολίτες που συμμετείχαν σε πολιτικούς γάμους εκείνες τις ημέρες. Το τμήμα απολυμάνθηκε την Κυριακή 22/11/20.

Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού όρισε πεύθυνο covidτου Δήμου τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Χρ. Πετράκη.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.