Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 22:17

Ο εκνευρισμένος Δήμαρχος και μία δημοτική ομάδα με... κραδασμούς


Μόνο 12 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Ηλία Αποστολόπουλου υπερψήφισαν το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης για το 2021 και 14 στο σύνολο των 33 που αποτελούν το σώμα, με πολλές γι ακόμη μια φορά και απουσίες.

Με το ηχηρό «ΛΕΥΚΟ» του Δημήτρη Οικονόμου καταγράφηκε για ακόμη μία φορά η έντονη δυσαρέσκεια του πρώτου σε σταυρούς, μάλλον πρώην, στελέχους του Δημάρχου σε ένα θέμα που μπορεί να είναι τεχνικό, όμως ουσιαστικά συμπυκνώνει όλη την πολιτική που θα ασκήσει, τον τρόπο, τη στοχοθεσία με την οποία θα λειτουργήσει η Δημοτική Αρχή για το επόμενο έτος.

Έτσι ο πρ. Αντιδήμαρχος, ο οποίος δεν παραβρέθηκε στην ψήφιση του προϋπολογισμού, τώρα έστειλε το πρώτο μεγάλο μήνυμα αμφισβήτησης στο πρόσωπο του Δημάρχου.

Η αμηχανία που έχει προκαλέσει στο σύνολο της δημοτικής αρχής η αποστασιοποίηση Οικονόμου, όπως και οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για το κακό κλίμα που υπάρχει εντός της παράταξης του Δημάρχου, φάνηκε από τον έντονο εκνευρισμό του κ. Αποστολόπουλου, που καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης (25/11) ήταν ιδιαιτέρως επιθετικός, εριστικός εξαπολύοντας ακόμη και προσωπικές προσβολές.

Στην ουσία του θέματος, ο Δήμαρχος παραδέχθηκε ότι λειτουργεί χωρίς επιχειρησιακό πρόγραμμα που να τον δεσμεύει για τον προγραμματισμό της πολιτικής του, ένα χρόνο μετά την ανανέωση της ανάληψης των καθηκόντων του.

Αναφερόμενος στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα που θα έπρεπε να είχε εκπονηθεί απαντώντας στην κα Χαμηλοθώρη, ανέφερε: «Ακόμα το φτιάχνουμε. Ο covid μας έχει πάει πίσω. Υπάρχει τεράστια δυσκολία ανάμεσα στις υπηρεσίες να μπορέσουν να συνεργαστούν. Το προηγούμενο ήταν πενταετές έχει λήξει. Δεν υπάρχει επιχειρησιακό του Δήμου».

«ΚΑΤΑ» ψήφισαν Μ. Σιώτου, Α. Χαμηλοθώρη - Κουγιουμτζοπούλου, Γ. Ρεμούνδος, Π. Ζήκας.

«ΛΕΥΚΟ» ψήφισαν Δ. Οικονόμου, Γ. Αυγερινός, Β. Ρετσινιά - Γιαννακοπούλου

«ΥΠΕΡ» ψήφισαν οι Μ. Αθανασάκου - Μουντάκη, Χ. Παρίση, Μ. Υφαντής, Ε. Βεντουζά - Παπανικολάου, Α. Αυγουρόπουλος, Α. Κούτρας, Μ. Τράκας, Β. Σιαμάνης, Χ. Πετράκης, Β. Νικάκη, Μ. Δημητριάδου - Καρασιμοπούλου, Α.-Μ. Τσικρικώνη, Ν. Κανάκης, Χ. Στάϊκος.

 

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.