Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 11:32

"Ο Δήμαρχος αντί να ασχολείται με την πανδημία, βαφτίζει δημοτικά κτίρια"


Ανακοίνωση για τη θυελλώδη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης (25/11) του Δημοτικού Συμβουλίου, έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική παράταξη "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" και ειδικότερα για την εισήγηση του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου με την ονοματοδοσία δημοτικών κτιρίων και χώρων. "Έτσι εξηγείται γιατί δεν ασχολήθηκε όλο αυτό το διάστημα ο δήμαρχος με τις επιπτώσεις της πανδημίας και την προστασία των δημοτών, γιατί ασχολείτο με τις πολιτικές του ισορροπίες βαφτίζοντας κτίρια", αναφέρει η ανακοίνωση μεταξύ άλλων. 
 
 
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση που ακολουθεί:
 
 
Με 1900 νεκρούς και 600 διασωληνωμένους ο κ. Αποστολόπουλος βαφτίζει κτίρια
 
Αποκαλύφθηκε επιτέλους γιατί ο κ. Αποστολόπουλος δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την προστασία της τοπικής μας κοινωνίας από τον κορονοϊό και γιατί τα ελάχιστα μέτρα που έχει λάβει επιβεβλημένα από το νόμο τα έχει λάβει με τεράστια καθυστέρηση. Διότι όλο αυτό το διάστημα ασχολείτο με τις πολιτικές του ισορροπίες και την ονοματοδοσία των δημοτικών κτιρίων.
Να γιατί δεν προλαβαίνει να ενεργοποιήσει τα δημοτικά ιατρεία για δωρεάν τεστ.
Να κάνει καθημερινή απολύμανση σε όλους τους δημόσιους χώρους.
Να κάνει ελέγχους τήρησης των μέτρων.
Να δημιουργήσει μηχανισμούς e-shop και delivery.
Να δημιουργήσει διαδρομές πεζών.
Να εξασφαλίσει απρόσκοπτο ευρυζωνικό δίκτυο για τους μαθητές και τους εργαζόμενους και
Να εγκαταστήσει την υπηρεσία myΚΕΠlive, όπως του προτείναμε.
Διότι τον τελευταίο καιρό είχε άλλα «σοβαρότερα» πράγματα να ασχοληθεί.
Απομονωμένος ο κ. Αποστολόπουλος, ψήφισε μόνος του τις ονοματοδοσίες των κτιρίων, ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση απείχε από μια διαδικασία εκτός τόπου και χρόνου. Έτσι κατόρθωσε να απαξιώσει και τους ανθρώπους που πρόσφεραν επί μακρόν στο δήμο μας.
 
Η Δημοτική Παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» απείχε από την διαδικασία, διότι την στιγμή που η κοινωνία μας μετράει 600 διασωληνωμένους και καθημερινά 100 συμπολίτες μας νεκρούς, δεν είναι δυνατόν το Δημοτικό Συμβούλιο να μετατρέπεται σε… Μαρία Αντουανέτα.
 
"8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη"

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.