Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 17:18

Διαψεύδει ο Δήμαρχος τη μεταφορά προσφύγων-μεταναστών σε στρατόπεδο του Παπάγου

Με ανάρτηση στο προσωπική του σελίδα πριν λίγη ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού προχώρησε στη διάψευση σημερινών δημοσιευμάτων κεντρικών μέσων ενημέρωσης που κάνουν λόγο για μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο στρατόπεδο "ΦΑΚΙΝΟΥ" στη Δημοτική Κοινότητα του Παπάγου.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναφέρει:

"Σε απάντηση δημοσιευμάτων σχετικά με την μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο στρατόπεδο "ΦΑΚΙΝΟΥ", ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού ενημερώνει τους πολίτες ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι αναληθή, καθώς και ότι δεν έχει σταλεί στον Δήμο έγγραφο που να ζητά σχετικούς χώρους φιλοξενίας.
Το θέμα διέψευσε και ο ίδιος ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος σε σημερινή επικοινωνία μας.
Επίσης κατόπιν επικοινωνίας μου με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό κ. Κωνσταντίνο Φλώρο, στο εν λόγω στρατόπεδο θα δημιουργηθεί η Διοίκηση Ειδικού Πολέμου, η οποία θα υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ. Στη ΔΕΠ θα υπαχθούν οι καταδρομείς - αλεξιπτωτιστές, οι πεζοναύτες, το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) και η Ζ΄ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ΄ ΜΑΚ), τμήμα της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) και το Τάγμα Εναέριου Εφοδιασμού (ΤΕΝΕΦ).

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.