Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 02:10

Ζητούν βοήθεια οι "Φίλοι των ζώων Παπάγου Χολαργού" από το Δήμο, απάντηση καμία!

 

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω η βοήθεια που ζητούν οι "Φίλοι των ζώων Παπάγου Χολαργού" για τις φόλες. Όσο και να καλούν σε βοήθεια για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά με φόλες, δε βρίσκουν καμία ανταπόκριση από τη Δημοτική Αποστολόπουλου.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος άλλωστε στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχει απαντήσει σε σχετική ερώτηση της Δημοτικής Συμβούλου Ν. Χαμηλοθώρη ότι "το θέμα είναι καθαρά της Αστυνομίας και ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτε παραπάνω".

Ωστόσο, νέα περιστατικά με φόλες στο Πάρκο του Παπάγου ήρθαν πάλι να κάνουν το Δήμο Παπάγου Χολαργού viral με αναρτήσεις σε κεντρικές φιλοζωικές σελίδες. Και μάλιστα σε πολυσύχναστο μέρος με παιδιά όπου όπως καταγράφουν οι καταγγελίες των δημοτών βρίσκονται γατάκια και περιστέρια συχνά νεκρά.

Οι "Φίλοι των ζώων Παπάγου Χολαργού" έγραψαν στη σελίδα τους:

"Απευθυνόμαστε προς την αρμόδια υπηρεσία διαχείρισης ζώων του Δημου και επιτακτικα ζητάμε , επιτελους να λάβει δημοσια θέση και να καταδικασει απεριφραστα αυτα τα εγκλήματα της φρικτής θανατωσης των ζωων με φόλα, διότι το φαινόμενο πλέον εχει παρει μεγαλες διαστασεις και εχει κοινωνικές προεκτάσεις!!

Φιλη της σελιδας μας ενημερωσε οτι στο πάρκο του Παπάγου το τελευταίο διάστημα έχουν βρεθεί νεκρές αρκετές γατούλες καθώς και περιστέρια. Είναι βέβαιο οτι έχουν ρίξει φόλες. Οποιοσδήποτε παρατηρήσει κάποια ύποπτη κίνηση να το καταγγείλει άμεσα τον Δημο και την αστυνομία.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!"

Η φωτογραφία είναι αρχείου

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.