Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 17:29

Έντονη ανησυχία των φιλόζωων για τη σίτιση των αδέσποτων σε Παπάγου και Χολαργό

 

Μία μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τον τελευταίο διάστημα σχετικά με τη σίτιση και διαχείριση των αδέσποτων ζώων στις γειτονιές του Παπάγου και του Χολαργού τις μέρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Η μεγάλη κοινότητα των φιλόζωων που όλο το προηγούμενο διάστημα φροντίζουν συστηματικά τα αδέσποτα ζώα της πόλης καταγγέλλουν τη Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου για λανθασμένες επιλογές αντιμετώπισης του ευαίσθητου αυτού θέματος, όπως καταγράφηκε και σε ρεπορτάζ του myxolargos/mypapagos.gr με αφορμή επιστολή συνδημότισσας που έφτασε μέχρι το Πρωθυπουργικό γραφείο.

Κι επειδή το θέμα είναι ανοιχτό και συνεχίζει να προβληματίζει νέα επιστολή φιλόζωης αναγνώστριας βάζει σε σειρά όλα τα ερωτήματα και τα ζητήματα που έχουν ανακύψει το τελευταίο διάστημα. 

"Ο δήμος Παπάγου Χολαργού τώρα ξαφνικά αποφάσισε με χρήματα του κράτους να αγοράσει τροφές για τα αδέσποτα που τα φροντίζουμε εμείς τόσα χρόνια (άγνωστης προέλευσης τροφές) και να τα δώσει στους εθελοντές δασοπυροσβέστες που δεν έχουν καμία επαφή με τα αδέσποτα να πηγαίνουν να τα ταϊζουν...
Και ρωτώ τα ζώα πώς θα ταϊστούν χωρίς ταϊστρες και ειδικά μέσα στην βροχή;
Η ΔΑΠΑΧΟ τι δουλειά έχει να ταΪζει;
Τα ζώα θα εμφανιστούν σε αγνώστους για αυτά ανθρώπους;
Τόσα χρόνια πως νομίζετε ότι ζούνε,εσάς τώρα περιμένανε να φάνε με τροφή της πλάκας;
Τα λεφτά αυτά τόσα χρόνια που παίρνατε που είναι;
Η κατάλληλη ιατρική περίθαλψη που είναι;
Μέχρι πότε θα πληρώνουμε οι δημότες/εθελοντές τα ζώα που είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι εσείς;;;
Το μόνο που ξέρετε είναι να φωνάζετε πόσο φροντίζετε τα αδέσποτα του δήμου σας τα οποία δεν έχετε κάνει τίποτα υπεύθυνο για αυτά μόνο για να μαζεύετε like".

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.